ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός μεγάλος και τρανός ! 2-0 την ΑΙΚ

Ο Παναθηναϊκός φόρεσε το ευρωπαϊκό κοστούμι του, νίκησε για δεύτερη φορά την ΑΙΚ, αυτή τη φορά με 2-0 στη Στοκχόλμη και με συνολικό σκορ 3-0 θα είναι στη Νιόν, στην αυριανή κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν μια δίκαιη νίκη - πρόκριση. Πλέον, η αθηναϊκή ομάδα επιζητεί έναν αντίπαλο στα μέτρα της για να διεκδικήσει την επιστροφή στους ομίλους των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA.
Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο. Οι δύο ομάδες είχαν δώσει βάρος στην ανασταλτική λειτουργία, για διαφορετικούς λόγους, με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί η παραμικρή κλασική ευκαιρία για γκολ, αν εξαιρεθεί ένα παραλίγο αυτογκόλ του Χάουγκσον, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι στο 15΄.
Στην επανάληψη, όμως, είχαν δεν είχαν συμπληρωθεί 25 δευτερόλεπτα από το εναρκτήριο σφύριγμα του Γάλλου Σαπρόν, όταν ο Μπεργκ έξω από την περιοχή βρήκε έξοχα τον Ιμπάρμπο και ο Κολομβιανός με σουτ στην κίνηση «σκότωσε» τον Κάρλγκρεν για το 0-1.
Ένα γκολ που καθόρισε το παιχνίδι, αφού η Σουηδοί «νέκρωσαν» και ο Παναθηναϊκός απείλησε σε δύο τετ α τετ με τους Λουντ (52΄) και Μπεργκ (59΄), οι οποίοι νικήθηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πριν το φάουλ το Ισιζάκι, με κόντρα στο τείχος, καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι (66΄).
Την τελική «πράσινη πινελιά» στον αγώνα έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ με έξοχο πλασέ εν κινήσει ψηλά στη δεξιά γωνία του Κάρλγκρεν στο 73ο λεπτό, στο μοναδικό γήπεδο της Σουηδίας (T2 Arena) που ο άσος της αθηναϊκής ομάδας δεν είχε σκοράρει ως απόψε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code