ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι σκέψεις του Μπέντο για την 11άδα του Ολυμπιακού

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει ο Πάουλο Μπέντο τον Ολυμπιακό, στο αυριανό – πρώτο παιχνίδι με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League.


«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για έναν πολύ σημαντικό στόχο που είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League, έρχεται πριν από τα επίσημα ματς στο πρωτάθλημα, όμως η φιλοδοξία είναι η ίδια, το κίνητρο το ίδιο και πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα».

Αυτή ήταν η δήλωση του Πάουλο Μπέντο κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League.

Όσον αφορά τώρα τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.

Όλα δείχνουν ότι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία και Ντε Λα Μπέγια.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο, με τον Πάρντο και τον Σεμπά στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει δημιουργικό ρόλο και ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code