ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εξαιρετικός για 70΄ ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-2 τη Βέστερλο

Μετά την ισοπαλία με τη Γάνδη (2-2), ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη «φιλική» νίκη του σε βελγικό έδαφος επικρατώντας της Βέστερλο με 3-2, αλλά την άμυνά του να παρουσιάζει προβλήματα, καθώς έχει δεχθεί τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια.


Οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ, που προετοιμάζει εντατικά τον πρωταθλητή Ελλάδας για τις υποχρεώσεις του στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, ήταν πολύ καλοί για περισσότερο από μία ώρα αγώνα, διάστημα στο οποίο οι νεαροί Μανθάτης και Ανδρούτσος έδιναν φρεσκάδα και ενθουσιασμό.
Στο 15΄ και στο 22΄ οι Πουλίδο και Μανθάτης δεν μπόρεσαν από καλή θέση να νικήσουν τον Φαν Λάνχεντονκ, ενώ στο 33΄ από εκτέλεση κόρνερ του δεύτερου, ο Κασάμι έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 39΄ και ύστερα από τη σέντρα του Μαζουακού η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, με τον Πουλίδο να σκοράρει από τα 11 μέτρα και να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια.
Στο 62΄ από τη συνεργασία Μανθάτη και Ανδρούτσου, ο πρώτος έβγαλε την ασίστ στον δεύτερο που με έξοχη ατομική προσπάθεια και τελείωμα έγραψε το 2-0, ενώ στο 65΄ ο Ιντέγε πλάσαρε επίσης εξαιρετικά για το 3-0.
Στο 68΄ οι Βέλγοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ντε Κουέγιαρ, ενώ δύο λάθη του Ολυμπιακού στο χώρο του κέντρου έφεραν ισάριθμα γκολ για τους Βέλγους, στο 82΄ με κεφαλιά του Γκαμβουλά και στο 89΄ με μακρινό σουτ του Ντε Κέλαρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code