ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική, καιρός για… Ρίο

Σήμερα το απόγευμα (18:30) αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα γίνει 4 ως 9 Ιουλίου στο Τορίνο.

Ο Φώτης Κατσικάρης (που θα μιλήσει στα ΜΜΕ στις 17:30) θα έχει απόψε διαθέσιμους εννιά από τους 15 παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία.

Παρόντες θα είναι οι Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Αθηναίου, Ντόρσεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Κουφός, Μπόγρης και Καββαδάς. Αντίθετα, θα απουσιάζουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (θα έρθει την Τρίτη ή Τετάρτη από τις ΗΠΑ), ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Νικ Καλάθης (φτάνουν σήμερα από την Αμερική), ο Γιάννης Μπουρούσης (επέστρεψε χθες από τη Βιτόρια και θα έχει λίγες μέρες άδεια), ο Κώστας Σλούκας (εφόσον απόψε νικήσει η Φενέρ την Εφές κατακτά το πρωτάθλημα και θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα) και ο Στράτος Περπέρογλου (οι τελικοί Μπαρτσελόνα-Ρεάλ αρχίζουν την Τετάρτη και τελειώνουν το νωρίτερο 20/6 και το αργότερο 25/6).

Η Εθνική θα προπονείται στο ΟΑΚΑ και τα φιλικά δεν αργούν. Την επόμενη Πέμπτη (23/6) θα διεξαχθεί το μοναδικό επί ελληνικού εδάφους τεστ, κόντρα στην Τουρκία, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο παιχνίδια, με την Τουρκία στην Πόλη και με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code