ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Λεπτό δεν θέλει να χάσει με το θέμα προπονητή η ΑΕΚ.
Μετά το «ναυάγιο» με τον Φιλίπ Μοντανιέ το Σάββατο, έφερε αργά χθες βράδυ στην Αθήνα τον Τιμούρ Κετσπάγια και ο Γεωργιανός προπονητής πέρασε νωρίς το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν πως το θέμα της πρόσληψής του θα κλείσει άμεσα. Κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τα οικονομικά, αλλά και τους συνεργάτες του (θα παραμείνουν οι Βούλγαρης και Καμπόλης), αναμένεται να ρυθμιστούν με τη διοίκηση της «Ένωσης» που αφού ανακοινώσει τον 48χρονο προπονητή θα βάλει μπρος τα μεταγραφικά.

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του σέντερ φορ και ασκούνται πιέσεις στον Ηρακλή για να κλείσει το deal, ενώ ενδιαφέρον για την ίδια θέση υπάρχει και για τον 27χρονο Σενεγαλέζο Ιμπραχίμα Μπαλντέ, που μένει ελεύθερος από την Κουμπάν.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν βάλει στο μάτι τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, Βασίλη Μπάρκα, ώστε να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη, ενώ πάντα στα υπόψη υπάρχει και ο Σωκράτης Διούδης που έχει ρήτρα 300.000 ευρώ από την Μπριζ. Από την Κύπρο προέκυψε φημολογία για τον 30χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Καρλάο, που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code