ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μποτία

Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην αποστολή ταξίδεψε για την Κομοτηνή ο Ολυμπιακός, όπου σήμερα το βράδυ (19:30) θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.


Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός γυμνάστηκε κανονικά και εχθές, δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και ο Μάρκο Σίλβα έκρινε ότι είναι «ετοιμοπόλεμος». Ακολουθεί, άλλωστε, ο «τελικός» με την Άρσεναλ (9/12) στο Champions League, οπότε είναι λογικό για τον Πορτογάλο να θέλει να δει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη πριν από περίπου ένα μήνα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τον Πάρντο, παρά το γεγονός ότι ο Κολομβιανός ακραίος μέσος γυμνάστηκε κανομνικά. Ο Σίλβα, όμως, προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με τον Πανθρακικό, προκειμένου να τον έχει πανέτοιμο στο μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με τους «κανονιέρηδες» στο φαληρικό γήπεδο.
Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Νταβίντ Φουστέρ που ένοιωσε μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε από την προπόνηση.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνη, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα, Ζντιέλαρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code