ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η κλήρωση των Ελληνικών ομάδων - Europa League Playoffs

Εύκολη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, περνάει ένας σοβαρός ΠΑΟΚ, δύσκολα τα πράγματα για τον Ατρόμητο που χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να περάσει.



Απ' όλα είχε η σημερινή κλήρωση των playoffs του Europa League για τις Ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ο οποίος αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League και συνεχίζει στην δεύτερη κατά τάξη διοργάνωση της UEFA από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και το Φθινόπωρο, καθώς κληρώθηκε με την Γκαμπάλα, ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν η οποία ξεκίνησε την φετινή της Ευρωπαϊκή πορεία από τον πρώτο προκριματικό αποκλείοντας Ντιναμό Τιφλίδας, Τσουκαρίτσκι και Απόλλων Λεμεσού. Πέρυσι στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν πήρε την 3η θέση.


Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Μπρόντμπι, ομάδα από την Δανία. Είναι μια αντίπαλος στα μέτρα του Δικεφάλου, δεν τον φοβίζει και μπορεί με σοβαρή εμφάνιση να περάσει άνετα στους ομίλους της διοργάνωσης. Η Μπρόντμπι ξεκίνησε επίσης από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League αποκλείoντας κατά σειρά τις Γιούβενες ,Μπερόε και Ομόνοια. Πέρυσι πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Το πιο δύσκολο έργο από όλους θα έχει ο Ατρόμητος ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα. Η Τουρκική ομάδα έχει ενισχυθεί φέτος με παίχτες τοπ κλάσης όπως ο Νάνι και ο Βαν Πέρσι. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Περιστερίου θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πηγή : http://mysport-greece.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code