ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γεωργιάδης: «Αρρωστημένη κατάσταση στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά τα λεγόμενα του Έλληνα προπονητή στην συνέντευξη Τύπου:


«Παίξαμε τις τελευταίες ελπίδες μας για την πρώτη θέση. Δεν κάναμε πολλά πράγματα. Στο δεύτερο φάνηκε πως θα διεκδικήσουμε κάτι, αλλά ήρθε ο τραυματισμός του Κλάους. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Μακ, στην ουσία παίξαμε με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα. Ακόμα και έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και πάλι αυτές δεν ήταν με το μέρος μας. Ακόμα και η δεύτερη θέση είναι σημαντική για να κερδίσει χρόνο ο σύλλογος. Μείναμε λίγοι, να δούμε τα προβλήματά μας και συνεχίζουμε»

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει αρρωστημένη κατάσταση. Καμία ποδοσφαιρική λογική. Προσπαθούμε να σώσουμε μία αρρωστημένη κατάσταση. Παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό, καμία στήριξη. Λείπει η ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζω ο καινούργιος τεχνικός διευθυντής να φέρει μία ποδοσφαιρική λογική σε αυτή την ομάδα. Δεν αφήνω καμία αιχμή για τη διοίκηση. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λέτε. Το σκορ ήταν 1-0 και οι φίλαθλοί μας αποδοκίμαζαν. Το έκαναν από το ξεκίνημα του αγώνα. Βρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από τα πρώτα λεπτά. Ποια διοίκηση μου λέτε».

Για το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ακουσα πολλές αηδίες. Πως ενώ ήμασταν δύο άνθρωποι εκεί ξέρουν όλοι τι μου είπε; Σας πληροφορώ πως ποτέ δεν μου είπε τι να κάνω. Ποτέ δεν έχει πει σε κανέναν προπονητή. Ηρθε εκεί να με εμψυχώσει εμένα και την ομάδα. Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι, αλλά έτσι σκέφτηκε. Θεωρώ πως είναι από τους λίγους, που στηρίζουν. Κάποιοι που είναι δίπλα του προσπαθούν απλώς να του επιβάλλουν άρρωστες απόψεις».

Για τον ίδιο: «Για την προσωπικότητά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι λένε αυτοί που συνεργάζομαι. Αυτό το έκανα ακόμα και όταν ήμον ποδοσφαιριστής. Δεν με νοιάζει τι λένε οι απ’ έξω. Ας έρθουν να δουν μέσα τι γίνεται, όσοι μιλούν χωρίς να ξέρουν".
Είναι δύσκολα τα πράγματα. Εμείς θα παλέψουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Ακόμα και η δεύτερη θέση έτσι όπως είναι το σύστημα είναι σημαντική γιατί εξασφαλίζει την απευθείας είσοδο στους ομίλους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code