ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλάθης: «Τεόντοσιτς, το… κεφάλι του φιδιού»


Την αναχαίτιση του Τεόντοσιτς έθεσε ως βασικό στόχο ο Νικ Καλάθης ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Σερβία για την φάση των «16» του Μουντομπάσκετ.

Το πώς θα τεθεί… εκτός αγώνα ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο κινητήριος μοχλός της Σερβίας, είναι το κύριο μέλημα του Νικ Καλάθη ενόψει του παιχνιδιού με τη Σερβία. Ο γκαρντ της Εθνικής αναφέρθηκε στην εξαιρετική άμυνα που παίζει η ομάδα και έκανε ειδική μνεία στον επιθετικό πλουραλισμό που δείχνουμε ανά αγώνα. 

«Σε κάθε ματς βελτιωνόμαστε και παίζουμε καλύτερα. Τώρα πια έχουμε μπροστά μας την Σερβία και θα αγωνιστούμε σα να είναι το τελευταίο μας ματς στη διοργάνωση. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή έχουμε το καλύτερο σύνολο στην Εθνική απ’ τη στιγμή που ήρθα εγώ στην ομάδα. Παίζουμε εξαιρετική άμυνα κάθε φορά και σχεδόν ανά διαφορετικό αγώνα μπορούμε να ‘χουμε κι άλλον παίκτη που θα σκοράρει πολλούς πόντους και θα μας οδηγήσει στην επίθεση», είπε αρχικά στην κάμερα του OTE και πρόσθεσε για το προσεχές ματς με τους Σέρβους: 

«Ο Τεόντοσιτς είναι το… κεφάλι του φιδιού, θα πρέπει να τον βγάλουμε εκτός αγώνα και στη συνέχεια αν κάνουμε το ματς μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προσοχή χρειάζεται και ο Κρστιτς. Δεν κοιτάμε την οκτάδα και τόσο μακριά ακόμα. Ξεκουραζόμαστε αύριο και στη συνέχεια πάμε για την Σερβία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code