ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η "ΠΟΔΙΑ" ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΧΑΜΕΣ! (VIDEO)


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε με μαγικό τρόπο τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Χάμες Ροντρίγκες σε μία άσκηση των παικτών της Ρεάλ και πανηγύρισε σαν να είχε σκοράρει. Δείτε το VIDEO.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα στην προπόνηση της Ρέαλ όταν βλέποντας έναν παίκτη να περισσεύει από το γκρουπ του, έδιωξε τον Χάμες Ροντρίγκες υποδεικνύοντάς του να πάει στους... απέναντι.

Στην τελευταία προπόνηση των "μερένγκες" το συγκεκριμένο δίδυμο πρωταγωνίστησε και πάλι με τους ίδιους ακριβώς ρόλους: ο CR7 είχε το ρόλο του "θύτη" και ο πρώτος σκόρερ του περασμένου Μουντιάλ τον άχαρο ρόλο του "θύματος".

Κατά τη διάρκεια μίας άσκησης όπου πολλοί παίκτες κάνουν έναν κύκλο και ένας κυνηγάει τη μπάλα κάνοντας το "κορόιδο", ο Πορτογάλος δεν έχασε την ευκαιρία να παιδέψει τον Χάμες που βρισκόταν στο κέντρο.

Πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και στη συνέχεια το πανηγύρισε με υψωμένες τις γροθιές, σαν να είχε πετύχει κάποιο σημαντικό γκολ για τη Ρεάλ. Όπως καταλαβαίνετε οι μεγάλοι παίκτες έχουν και τις ιδιαιτερότητές τους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code