ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα αρχή για τον Σουμάχερ !!

 Μπορεί τα μαντάτα από τη Γκρενόμπλ και τη διαδικασία αφύπνισης του Μίχαελ Σουμάχερ, 101 ημέρες μετά από το σοβαρότατο ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, να είναι θετικά, ωστόσο, υπάρχει πάντα και η άλλη όψη του νομίσματος.
Η οποία αναφέρεται στα προβλήματα που θα έχει ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής ακόμα κι αν συνέλθει πλήρως!Τι λένε οι ειδικοί; Αφενός πως θα υπάρχει θέμα με την κίνηση του Γερμανού. Ο "Σούμι" είναι εδώ και 101 ημέρες στο κρεβάτι και δεν αναμένεται να "ξυπνήσει" πλήρως άμεσα. Τούτο σημαίνει πως οι βασικοί μύες του σώματός του έχουν ατροφήσει και θα απαιτηθεί φυσιοθεραπεία ώστε να μπορέσει σταδιακά να επανέλθει σε καλή κατάσταση.

Πέραν τούτου, όμως, θα έχει κι άλλα "θέματα" για να αντιμετωπίσει. Άλλωστε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ανθρώπων που έχουν μείνει τόσο πολύ καιρό σε κώμα, έχει παρατηρηθεί αδυναμία στον λόγο, ακόμα και στη γραφή. Ο "Σούμι", δηλαδή, θα είναι σαν ένα μικρό παιδί, το οποίο θα πρέπει να μάθε τα βασικά πράγματα απ' την αρχή.

Πάντως στα ευχάριστα των τελευταίων ημερών ήρθαν να προστεθούν και οι δηλώσεις του βετεράνου πιλότου, Ζαν Αλεζί, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τον Γερμανό πρώην αντίπαλό του στο νοσοκομείο. "Στην αρχή ο Μίχαελ αντιδρούσε μόνον σε ερεθίσματα πόνου. Όμως την τελευταία φορά που βρέθηκα στο νοσοκομείο διαπίστωσα πως η πρόοδος είναι σημαντική. Μίλησα με την οικογένειά του και βλέπουν κι αυτοί πως υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη. Πάντως ο δρόμος για τη ζωή είναι ακόμα μακρύς", είπε ο Γάλλος πιλότος.
Πηγή: sentragoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code