ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κερδίζει χρόνο η ΑΕΚ, γλιτώνει ο Μάκης!


Ο Χάρης Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε γραπτώς ότι θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι την 4η Μαΐου και άνοιξε ο δρόμος. Ευνοημένος ο... Ψωμιάδης!Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, φαίνεται πως λύθηκε οριστικά ο βραχνάς του χαρτοσήμου που αποτελούσε το εμπόδιο για την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Χάρης Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε εγγράφως πως στις 4 Μαΐου θα αποσυρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της εκκαθάρισης, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των χειρισμών του Χάρη Θεοχάρη σχετικά με το χαρτόσημο.

Τελειώνει με την εκκαθάριση
Έτσι, η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί –στη χειρότερη περίπτωση- μέχρι τη 10η Μαΐου. Κάτι που σημαίνει πως στη συνέχεια θα είναι εφικτό να επανασυσταθεί η καινούργια ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού ο κύκλος της προηγούμενης... εκδοχής της εταιρίας κλείνει οριστικά.

Βέβαια, στην περίπτωση αυτή, εκτός από την ΑΕΚ που κερδίζει τον χρόνο, τον οποίο κινδύνευσε να χάσει λόγω της επιμονής των ανθρώπων του Δημοσίου, κερδισμένος θα είναι και ο Μάκης Ψωμιάδης. Το Ελληνικό Δημόσιο χάνει το δικαίωμα να κυνηγήσει το πρώην αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα χρήματα που οφείλει, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ευνοείται, σε μία ιστορία που στην προσπάθεια εξασφάλισης του δέντρου, χάθηκε το δάσος.

Κερδισμένος ο Μάκης
Αυτό που ενδιαφέρει πάντως την ΑΕΚ είναι η επόμενη μέρα της, καθώς οι "κιτρινόμαυροι", αφού έχασαν κάθε ελπίδα στην υπόθεση Ψωμιάδη, προσπάθησαν προκειμένου να ευνοηθεί το Ελληνικό Δημόσιο σε αυτή την εξόφθαλμη ιστορία. Από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη εφικτό, οι διοικούντες την Ένωση δεν ήταν σε θέση να χάσουν άλλο χρόνο ενόψει της επανασύστασης της ΠΑΕ και έτσι μία ακόμα ευκαιρία χάθηκε με ευνοημένο -αντί του ελληνικού Δημοσίου- τον Μάκη Ψωμιάδη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code