ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γι' αυτό θέλει "εκδίκηση" ο Νάτχο

Ο Ισραηλινός μέσος "χρωστάει" μία σούπερ εμφάνιση σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (VIDEOS).Ο Μπίμπρας Νάτχο δεν αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Είχε συναντήσει τους "ερυθρόλευκους" στον δρόμο του και το διάστημα που έπαιζε στην Ρουμπίν Καζάν, αλλά, τότε, σε αντίθεση με το φετινό ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε.

Ηταν Φεβρουάριος του 2012 όταν η Ρουμπίν Καζάν του Νάτχο κοντραρίστηκε με τον Ολυμπιακό για την φάση των "32" του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι στην Ρωσία ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 και ο Ισραηλινός μέσος εξελίχθηκε σε μοιραίο για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα, ήταν ο παίκτης που δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ του Φουστέρ πάνω στην γραμμή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα δεν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.Ο Νάτχο ως κινητήριος μοχλός της Ρουμπίν στο κέντρο και ως ο ποδοσφαιριστής που όλοι περίμεναν απ' αυτόν το κάτι παραπάνω, δεν έκανε γενικότερα αισθητή την παρουσία του και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της Ρουμπίν, Κούρμπαν Μπερντίγιεφ, μετά  το τέλος του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό.

"Έχουμε κενό στο κέντρο. Ψάχνουμε να βρουμε παίκτη για να το καλύψουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι αλλα δεν τα καταφέραμε. Για τις λάθος πάσες μας έχω να πω ότι δεν είχαμε παιχνίδια μέχρι τώρα τόσο δυνατά σε ένταση και ρυθμο. Χάσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολυ και δεν ανταπεξηλθαμε", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νάτχο έπαιξε βασικός και στην ρεβάνς του Καραϊσκάκης, όπου και πάλι δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία, με τον Κούρμπαν Μπερντίγιεφ να τονίζει με έμφαση μετά την λήξη του αγώνα ότι: "είχαμε αδυναμίες στην οργάνωση". Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό, γιατί ο Ισραηλινός μέσος χρωστάει μία μεγάλη εμφάνιση σε παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code