ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - ΠΑΟ (1-1)

Ατρόμητος - ΠΑΟ (1-1)

Ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Στο 1-1 οι δύο ομάδες.


92' Κίτρινη κάρτα στον Μέντες

Ζαλισμένος δείχνει ο Λαγός και φεύγει για τα αποδυτήρια. Με δέκα για το υπόλοιπο του ματς οι Πράσινοι.

79' Τελικά ο Λαγός έκατσε στον πάγκο και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με δέκα αφού ο Γιάννης Αναστασίου είπε στον παίκτη του ότι δεν θέλει να ρισκάρει.

78' Ο Ταυλαρίδης ζήτησε αλλαγή αφού δεν μπορεί να συνεχίσει, ενώ ο Λαγός βγήκε εκτός αφού η αιμοραγία δεν έχει σταματήσει ακόμα.

Στο μεταξύ Λαγός και Ταυλαρίδης χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι και βρέθηκαν στο έδαφος.  Ωστόσο, οι δυο παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με δεμένα κεφάλια.

56' ΓΚΟΛ 1-1: Κόρνερ για τον Ατρόμητο από δεξιά, ο Ταυλαρίδης νίκησε στον αέρα Σίλντενφελντ και Μέντες για το 1-1. Ο Μέντες μπήκε στη θέση του Ατζαγκούν στο 55'.

18' ΓΚΟΛ 0-1: Σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου από δεξιά, ο ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι Αμπέιντ με ωραία καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους πράσινους.


Πρεμιέρα σήμερα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, τα οποία θα αναδείξουν την ομάδα που θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριo για τα προκριματικά του Champions League.

Στο Περιστέρι έγινε η  αρχή, όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ουμπίντες, Γκαρσία Πίτου, Καραμάνος, Μπρίτο.

Στον πάγκο: Σηφάκης, Φωτάκης, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Ναπολεόνι, Ταβάρες, Γεωργίου.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Σίλντενφελντ, Πέτριτς.
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μπεργκ, Μέντες, Χουχούμης, Καρέλης, Δώνης.

Πηγή : http://www.star.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code