ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παραιτήθηκαν κι οι Βασβάνης, Αριστοτελίδης

Μετά από τον Γιώργο Βογιατζή, ακόμη δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους από το σχήμα. Πρόκειται για τους Γιώργο Βασβάνη και Διονύση Αριστοτελίδη οι οποίοι παρέδωσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους.

Πρώτος, μάλιστα, δεν έδωσε το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση τη Δευτέρα (10/03), ενώ αμφότεροι έκαναν γνωστή την αντίθεσή τους στα όσα ειπώθηκαν από τον Λάμπρο Σκόρδα.

Η τέταρτη αποχώρηση από το ΔΣ (είχε προηγηθεί εκείνη του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, Θωμά Γιώτα, αφήνει τη διοίκηση της ομάδας με 3 μέλη: τους Σκόρδα, Στέφανο Τσιόνκη και Θανάση Κώνστα.

Για να υπάρξει προσθήκη μέλος χρειάζεται αίτημα από την ΚΜΑ, τον ΑΣ ή τους μετόχους προς το Ειρηνοδικείο, με συνέπεια να μην αναμένεται κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ πιθανότατα να ζητήσουν αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα στη δίκη που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Νικήτα Ματθαίου στα διοικητικά των "κιτρίνων" δεν μπορεί να γίνει κι επισήμως, παρά τις δηλώσεις του ίδιου ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ΠΑΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code