ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ο Ζοτς με έδιωχνε από την προπόνηση αλλά είχε δίκιο"

Για την εμπειρία του με προπονητή τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra 103,3":


"Ο Ομπράντοβιτς με είχε διώξει αρκετές φορές από την προπόνηση και δε με είχε βάλει και σε έναν αγώνα να παίξω. Είχα τεράστιο πρόβλημα συγκέντρωσης, ξεχνούσα κάποια πράγματα που έλεγε, δεν μπορούσα να τα εφαρμόσω. Για μένα τότε ήταν λυπηρό, ένιωθα άσχημα, ένιωθα ενοχές, ίσως να περνάει και κάποιο μίσος από το μυαλό μου. Όταν έφυγα, κατάλαβα ότι ήταν σωστό, ότι με έκανε καλύτερο σαν παίκτη", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγαλύτερο ατού του Ζοτς, είπε: "Ξεχωρίζω τη στρατηγική που κάνει σε ένα ματς, το πού θα στοχεύει, το πλάνο, τα μειονεκτήματα της αντίπαλης ομάδας. Πολλοί κάνουν στρατηγική, αλλά δύσκολα το εφαρμόζεις. Το ατού του είναι ότι μπορεί να το εφαρμόσει, να βγει στο παιχνίδι αυτό που θέλει, πχ να χτυπήσει στα πικ-εντ-ρολ. Πρέπει να προσαρμόσεις όλη την προπόνηση σε αυτό το κομμάτι,. Να δεις τα αδύνατα σημεία, να τα βελτιώσεις. Μπορεί ο Ομπράντοβιτς να εφαρμόσει αυτά που σκέφτεται".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code