ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γεωργιάδης: "Μεγάλο μάθημα"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έψαχνε λόγια για να εκφράσει τα συναισθήματα που ένιωθε μετά το 3-3 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι που καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να χάσουμε τόσες κλασικές ευκαιρίες; Είχαμε πρόβλημα στα ύψη του Απόλλωνα και με τις βαθιές μπαλιές, προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά ισοφαριστήκαμε.

Χάσαμε όσες ευκαιρίες δεν χάσαμε σε όλο το πρωτάθλημα κι αυτό θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο μάθημα. Δεχθήκαμε το 2-3 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και μετά ο αντίπαλος ρίσκαρε πολύ. Μας έδωσε χώρους και ήταν εύκολο να κάνουμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα να κρατήσουμε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Στα προηγούμενα παιχνίδια εμείς κάναμε την ανατροπή. Αυτή τη φορά την έκανε ο αντίπαλος, ας κρατήσουμε τα καλά και να προβληματιστούμε για τα πολλά λάθη που κάναμε.

Θεωρώ ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και όταν προηγείσαι με 3-0 πρέπει εξυπνάδα και ηρεμία να κρατάς το αποτέλεσμα. Οπως και πριν το παιχνίδι δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία έτσι και τώρα ένα παραπάνω. Ο,τι έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να αναλύσουμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code