ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Άρη, θυμήσου μια ζωή μαζί σου"

Με το σύνθημα "Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου" να δονεί την ατμόσφαιρα έγινε το απόγευμα της Τρίτης η εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Άρη. Αποθεώθηκαν Γκάλης και Γιαννάκης,
αποδοκιμάστηκαν Λάμπρος Σκόρδας, Αλέξης Κούγιας και πολιτικοί του τόπου.
Στο κατάμεστο "Nick Gallis Hall" (Αλεξάνδρειο), ο Αρης γιόρτασε τα 100 χρόνια ζωής, σε μία περίοδο που η ποδοσφαιρική ομάδα βιώνει μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της με τον διαγραφόμενο υποβιβασμό και το άγνωστο αύριο.

Οι χιλιάδες φίλοι του Άρη με συνθήματα εξέφρασαν την αγάπη τους για την ομάδα, αποδοκίμασαν εντόνως τους πολιτικούς -ακόμα και τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη που βρέθηκε στην εκδήλωση- και αποθέωσαν τα "ιερά τέρατα" Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη.

"Είναι μια γιορτή για τον Άρη μας, για όλον τον κόσμο! Υπάρχει συγκίνηση, είναι λογικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα βρίσκεται εδώ ο κόσμος του Άρη, παρά τα προβλήματα που βιώνει ο σύλλογος", ήταν τα λόγια του Γκάλη, ενώ από την πλευρά του ο Γιαννάκης δήλωσε: "Ο Άρης άφησε το στίγμα του σε πολλά επίπεδα τα 100 χρόνια της παρουσίας του, σε όλα τα αθληματα. Ο κόσμος είναι εδώ γιατί ξέρει τι δύναμη έχει ο σύλλογος και θα συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του και στα επόμενα 100 χρόνια".

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Μπουτάρης: "Δυστυχώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια με συννεφιασμένο ουρανό. Θα καθαρίσει και πάλι όμως ο ουρανός αυτός, θα καθαρίσει".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση ήταν και ο Αλέξης Κούγιας -σε αντίθεση με τον Λάμπρο Σκόρδα- ο οποίος αποδοκιμάστηκε και αυτός από τον εξαγριωμένο κόσμο που είχε στήσει "λαϊκό δικαστήριο" κατά της διοίκησης. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν αντέδρασε και παρακολούθησε την εκδήλωση.

Τέλος, διαβάστηκε γραπτή δήλωση του αρχαιότερου εν ζωή προέδρου του Άρη, Ιωάννη Χολέβα: "Ως ο αρχαιότερος εν ζωή Πρόεδρους του Ενιαίου Άρη (1952) και ως από 5 ετών φίλαθλος του ένδοξου συλλόγου μας (1929) που έζησε και ζει όλες τις χαρές και τις λύπες του αγαπημένου Άρη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυσή του, εύχομαι ο σύλλογος της καρδιάς μας γρήγορα να ξαναβρεί τον δρόμο της Δόξας που του αξίζει".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code