ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναστασίου: "Θα είναι σπουδαία πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού"

Τα... φωτα του για το πως μπορεί να νικήσει η Γιουνάιτεντ τον Ολυμπιακό με 3-0 έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας "Guardian".
δού όσα είπε: "Το πιο σημαντικό ήταν ότι προετοιμαστήκαμε καλά, πιάσαμε μία καταπληκτική
απόδοση, διότι αμυνθήκαμε σωστά και σκοράραμε τρεις φορές, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το ματς τέσσερις μέρες πριν και δουλέψαμε ως γκρουπ συγκεντρωμένα σε λεπτομέρειες τακτικής, στο πως παίζει ο Ολυμπιακός, ποιες είναι οι αδυναμίες του, αλλά και τα δυνατά του σημεία.

Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας πιέζοντας ψηλά, όταν είχαν την κατοχή της μπάλας και να εξαπολύσουμε επίθεση, όταν είχαμε εμείς την μπάλα, η ομάδα εκτέλεσε εξαιρετικά το πλάνο της, αλλά ήταν σημαντικό ότι ήμασταν καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ξέραμε από πριν ότι οι παίκτες χρειάζεται να τρέξουν, να τρέξουν πολύ και αυτό κάναμε".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης τόνισε: "Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς στο Μάντσεστερ, διότι αυτοί έχουν το προβάδισμα του 2-0, η Γιουνάιτεντ χρειάζεται να ξεκινήσει γρήγορα, διότι οι ελληνικές ομάδες δύσκολα μπορούν να κοπιάρουν τον γρήγορο ρυθμό των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ. Περιμένω να το κάνει αυτό. Η Γιουνάιτεντ δεν απέδωσε καλά στο πρώτο ματς και ασφαλώς ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί. Θα είναι σπουδαίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουμε μία ομάδα στα προημιτελικά ακόμα και αν αυτοί είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code