ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν δύο φορές

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μπενφίκα στα ματς της Τούμπας και της Πορτογαλίας και τελευταία φορά που είχε μείνει "άσφαιρος" σε διπλά παιχνίδια ήταν απέναντι στην Ουντινέζε.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι ενός σημείου στο παιχνίδι της Πέμπτης (27/2), αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά από την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη και το γκολ του Νικολάς Γκαιτάν, όλα τελείωσαν και απλοποιήθηκε το έργο της Μπενφίκα. Ίσως όλα να ήταν διαφορετικά αν στο 0-0 η μπάλα περνούσε τη γραμμή της εστίας του Αρτούρ στο σουτ του Λούκας (φάση του πρώτου ημιχρόνου) ή αν ο Χέντβιχες Μαντούρο στο δεύτερο ημίχρονο προλάβαινε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από την κεφαλιά του Κατσουράνη.
Ουσιαστικά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε ούτε στο παιχνίδι της Τούμπας ούτε στο ματς του "Ντα Λουζ" αποτέλεσε μεγάλη "πληγή" αφού έτσι δεν θα μπορούσε να έρθει η πρόκριση. Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" είχε μείνει "άσφαιρος" σε διπλά παιχνίδια ήταν απέναντι στην Ουντινέζε την σεζόν 2011-2012. Οι "ασπρόμαυροι" είχε έρθει ισόπαλοι στην Ιταλία με σκορ 0-0, αποτέλεσμα που είχε θεωρηθεί πολύ καλό. Στο παιχνίδι της Τούμπας ωστόσο ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ κακή αρχή, έχανε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με 0-2 και τελικά ηττήθηκε με 0-3.

Δεν κατάφερε δηλαδή να πετύχει κάποιο τέρμα απέναντι στους Ιταλούς ενώ από τότε, στα διπλά ματς με αντιπάλους την Μπνέι Γεχούντα (πρόκριση για τον ΠΑΟΚ), τη Ραπίντ Βιέννης (αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ), τη Μέταλιστ (πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά) και τη Σάλκε (αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ), ο "Δικέφαλος" κατάφερε να σκοράρει είτε σε ένα είτε και στα δύο παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code