ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Καμίνι η Τούμπα αλλά φαβορί η Μπενφίκα"

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "Bola Na Rede", Αλμπέρτο Κονσεϊσάο ακτινογραφεί γα λογαριασμό του Sport24.gr την Μπενφίκα τονίζοντας πως παρότι το Europa League δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο των "αετών" εντούτοις είναι φαβορί.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος εστιάζει στις απουσίες της Μπενφίκα αλλά και στη δύναμη που αντλεί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παράλληλα τονίζει πως κύριος στόχος της ομάδας του Ζόρζε Ζεζούς είναι το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά το άρθρο του στο Sport24.gr
"Η Μπενφίκα επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρότι υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την πορτογαλική ομάδα, όπως η εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και η απουσία παικτών-κλειδιά όπως είναι οι Καρντόζο, Γκαϊτάν και Γκαράι λόγω τραυματισμών- η Μπενφίκα διαθέτει τις εναλλακτικές λύσεις για να αντεπεξέλθει στο ματς.
Με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η Μπενφίκα θα επιχειρήσει να σκοράρει από νωρίς προκειμένου να φέρει το σκορ στα μέτρα της. Βέβαια η πρόκριση θα κριθεί στη Λισαβόνα.

Οι "Αετοί" αναμένεται να παραταχθούν με το ίδιο τρόπο που αγωνίζονται στα τελευταία ματς. Ο Ζεζούς θα βασιστεί σε διάταξη 4-4-2 με συμπαγή άμυνα και επιθετική φιλοσοφία στα χαφ με τους Πέρεζ και Φέισα στο κέντρο, με τους οποίους ο Πορτογάλος προπονητής κάλυψε το κενό του Μάτιτς.

Επίσης υπάρχουν οι δημιουργικοί και γρήγοροι εξτρέμ, Μάρκοβιτς, Σουλεϊμάνι, Καβαλέιρο ή ίσως Σάλβιο αν και δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του και Λίμα, Ροντρίγκο στην επιθετική γραμμή. Ο Καρντόσο είναι τραυματίας, ενώ εκτός των άλλων οι δυο προαναφερόμενοι τα πηγαίνουν καλά.
Θα πρέπει να τονίσω πως το Europa League δεν αποτελεί την κυρίαρχη προτεραιότητα για την Μπενφίκα σε αντίθεση με το πορτογαλικό πρωτάθλημα για αυτό δεν αποκλείεται ο Ζόρζε Ζεζούς να κάνει κάποια αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Συνοψίζοντας, η Μπενφίκα θα πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένη στο ματς καθώς είναι γνωστό το εντυπωσιακό ρεκόρ του ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παίξει στα ίσα την Μπενφίκα επιχειρώντας να φτάσει στην περιοχή της έχοντας παράλληλα κατά νου να μην εκτεθεί η άμυνα του.
Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα που μπορεί να βγάλει φάσεις από το πουθενά και να γίνει επικίνδυνος από στημένες φάσεις. Το γνωρίζουν αυτό στην Μπενφίκα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η πορτογαλική ομάδα είναι το φαβόρι".

* O Αλμπέρτο Κονσεϊσάο είναι δημοσιογράφος της ιστοσελίδας  www.bolanarede.pt/ Facebook: www.facebook.com/bolanaredebnr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code