ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Φρουτάκια» στη Super League !

H Λίγκα ζήτησε να μπουν μηχανάκια με «φρουτάκια» σε όλα τα γήπεδα της Super League, που θα εκτοξεύσουν τα έσοδα όλων των
ομάδων, με ετήσιο τζίρο τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ για κάθε ομάδα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος, η λίγκα αιτήθηκε στον ΟΠΑΠ την δημιουργία ειδικών χώρων μέσα σε όλα τα γήπεδα των ομάδων που θα αγωνίζονται στην Super League για να τοποθετήσει Vlt's. Τα λεγόμενα «φρουτάκια».
Το πλάνο των ομάδων είναι να μπορούν οι θεατές να τζογάρουν στους «κουλοχέρηδες» όχι μόνο την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, αλλά κάθε μέρα.
Η κουβέντα αυτή προέκυψε μέσα από τις συζητήσεις της διοργανώτριας αρχής με τον ΟΠΑΠ για το ύψος της χορηγίας του Οργανισμού στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο ΟΠΑΠ προωθεί στην ελληνική αγορά τα «φρουτάκια» μέσα από 650 εξειδικευμένους ειδικούς χώρους στην επικράτεια.
Πάντως, τα έσοδα των ομάδων υπολογίζονται να είναι πολύ περισσότερα από τις χορηγίες στις φανέλες, με ένα μέσο όρο 1,5 εκ. ευρώ τζίρο το χρόνο, για κάθε ΠΑΕ. Και αυτά από ένα κατάστημα μόνο στο γήπεδό της, με 25 μηχανήματα.
Ο Οργανισμός ακόμη δεν έχει απαντήσει και το βλέπει το θέμα, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι οι Γερουλάνος και Μπιτσαξής έχουν ήδη δώσει αρνητική απάντηση.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code