ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ριβάλντο:"Έχασα το Μουντιάλ (2006) λόγω Ελλάδας"

Η περιορισμένη απήχηση του ελληνικού πρωταθλήματος αποτελεί την αιτία που ο Ριβάλντο δεν κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ του 2006, όπως υποστήριξε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Ο "Ρίμπο" ο οποίος στα 39 του συνεχίζει την καριέρα του στην Αγκόλα και την Καμπουσκόρπ παραχώρησε συνέντευξη στον Τύπο της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην Ελλάδα.
"Πρώτα έπαιξα στην Ελλάδα. Μένοντας εκεί όμως δεν κλήθηκα στην εθνική Βραζιλίας και έχασα το Μουντιάλ του 2006 επειδή δεν ακούγεται πολύ το πρωτάθλημα της χώρας.Μετά πήγα στο Ουζμπεκιστάν, μία αρκετά δύσκολη χώρα από κάθε άποψη. Εκεί ήρθαν επίσης οι Ζίκο και Σκολάρι. Έρχομαι στην Αγκόλα μία διαφορετική χώρα. Γνωρίζω πως το όνομα μου είναι αρκετά γνωστό στον κόσμο.
Δεν θέλω να ζω στο παρελθόν. Ήρθα εδώ για να αγωνιστώ για τον σύλλογο και την χώρα".
Ο Ριβάλντο επανήλθε στο θέμα του Μουντιάλ της Γερμανίας. "Ηλπιζα πως θα παίξω, ότι θα βρίσκομαι στην ομάδα λόγω εμπειρίας. Είδα όμως δεν μου τηλεφώνησαν για το τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ και εκεί έχασα κάθε ελπίδα.
Αυτό που άκουσα ήταν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το έβλεπαν στη Βραζιλία. Πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι να δείξει, εάν είναι ικανός. Είναι όπως σήμερα.
Εάν δεις έναν ποδοσφαιριστής όπως ο Νεϊμάρ θα πρέπει να τον καλείς σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα".
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ρονάλντο. "Τον θαυμάζω ως ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα. Ο Ρονάλντο έφτασε ψηλά γιατί ήταν ταπεινός και ωραίος τύπος.
Είχα ακούσει διάφορες φήμες που έλεγαν πως τσακώνομαι μαζί του. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, πρόκειται για ψέμα. Μέχρι και σήμερα διατηρούμε καλή σχέση".  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code