ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ( photos + videos )

Όπως κάθε Σάββατο,έτσι και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε  ένα θέμα εκτός αθλητικού χώρου και αυτό αφορά τις 10 πιο πολυσυζητημένες και πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν προβληθεί ή προβάλλονται ακόμη στην Αμερική και στην Αγγλία!


10. CSI NY.
To CSI: Nέα Υόρκη (CSI: NY ή Crime Scene Investigation: Nέα Υόρκη) είναι μια αστυνομική σειρά αμερικάνικης παραγωγής που έκανε πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου 2004. Είναι η δεύτερη σειρά που δημιουργείται κατά το πρότυπο (spin-off) του CSI: Λας Βέγκας που προβάλλεται από το αμερικάνικο κανάλι CBS.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2008 άρχισε ο 5ος κύκλος, ο οποίος τελείωσε στις 14 Μαΐου 2009 στις ΗΠΑ. Το 100ο επεισόδιο προβλήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2008. Ο 6ος κύκλος της σειράς αποτελείται από 23 επεισόδια και άρχισε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 26 Μαΐου 2010.
Στις 19 Μαΐου 2010 ανακοινώθηκε πως η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται και για 7η σαιζόν, η οποία θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2010.
Τον Ιούλιο του 2010 το CBS ανακοίνωσε πως η ελληνικής καταγωγής Μελίνα Κανακαρίδης, που ενσάρκωνε την Ντετέκτιβ Πρώτου Βαθμού Στέλλα Μπονασέρα, δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της στον 7ο κύκλο [1]. Την επόμενη μέρα το κανάλι ανακοίνωσε πως η ηθοποιός που θα προστεθεί στο cast θα είναι η δύο φορές βραβευμένη με Βραβεία Έμμυ Σίλα Γουόρντ, η οποία θα υποδυθεί μία ντετέκτιβ από την Ουάσινγκτον [2].
Μετά το τέλος του 7ου κύκλου δεν ήταν βέβαιο αν η σειρά θα συνέχιζε και την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν. Στις 17 Μαΐου όμως το CBS ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και 8η σαιζόν [3].
Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2011 έχουν προβληθεί 162 επεισόδια.




9.NCIS L.A
Το NCIS: Los Angeles είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά που συνδυάζει στοιχεία του στρατιωτικού  δράματος και της αστυνομίας   και  έκανε πρεμιέρα στο CBS δίκτυο στις 22 Σεπτεμβρίου 2009! Πρωταγωνιστούν: Chris O'Donnell  ,
Peter Cambor, Daniela Ruah ,
Eric Christian Olsen , Adam Jamal Craig  , Barrett Foa  , Renée Felice Smith , Linda Hunt , LL Cool J


watch video here




8 . NCIS
NCIS, παλαιότερα γνωστή ως NCIS: Ναυτική Ποινικού υπηρεσία ερευνών, είναι μια αμερικανική αστυνομική και διαδικαστική τηλεοπτική σειρά αλλά και δράμα που περιστρέφεται γύρω από μια φανταστική ομάδα ειδικών πρακτόρων από το Ναυτικό Ποινικό Ελεγκτικές Υπηρεσίες , η οποία διεξάγει τις ποινικές έρευνες που αφορούν το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και του Σώματος των Πεζοναυτών .




                                                   
7. MERLIN
Merlin είναι μια βρετανική φαντασίωση - περιπέτεια τηλεοπτική σειρά από τον Julian Jones, Τζέικ Michie, Julian Murphy και Johnny CAPPS.Άρχισε να εκπέμπει στο BBC One , στις 20 Σεπτεμβρίου 2008. Η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά βασίζεται στους Θρύλους του Αρθούρου, του οδηγού Merlin και τη σχέση του με τον Πρίγκιπα Arthur , αλλά διαφέρει από τις παραδοσιακές εκδόσεις του μύθου με πολλούς τρόπους.


         
6.MONK
Ντετέκτιβ Μονκ είναι μια αστυνομική,δραμματική σειρά μυστηρίου, δημιουργήθηκε από τον Andy Breckman και πρωταγωνιστεί ο Tony Shalhoub ως Ντετέκτιβ Adrian Monk. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου 2002, από το τηλεοπτικό δίκτυο USA NETWORK. Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2009.



                                              
5.DR. HOUSE
Ιατρικές Υποθέσεις (αγγλικά:House ή House M.D.) είναι αμερικανικό τηλεοπτικό ιατρικό δράμα που ξεκίνησε να προβάλλεται το Νοέμβριο του 2004 από το κανάλι της Fox. Δημιουργός του είναι ο Ντέιβιντ Σορ (David Shore) ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο ίδιος μαζί με τον σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ. Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο και παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας γιατρών η οποία σε κάθε επεισόδιο καλείται να κάνει την σωστή διάγνωση για τον εκάστοτε ασθενή. Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας είναι ο ομότιτλος Γκρέγκορι Χάουζ (Gregory House), ένας αντισυμβατικός γιατρός, σπεσιαλίστας στον τομέα της διαγνωστικής ιατρικής.
Μέχρι τώρα έχουν προβληθεί στις ΗΠΑ επτά περίοδοι της σειράς. Στην Ελλάδα έχουν προβληθεί οι έξι πρώτοι από αυτούς. Ο έβδομος κύκλος της σειράς έχει παραχθεί και η προβολή ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ.[1]


                                          
4. PSYCH
Ένας αρχάριος ντετέκτιβ  (Roday) έχει προσληφθεί από την αστυνομία αφότου τους κάνει να πιστεύουν ότι έχει τις ψυχικές δυνάμεις που βοηθούν στην επίλυση των εγκλημάτων. Με τη βοήθεια του καλύτερου του φίλου  (Hill), το δίδυμο μπλέκει σε μια σειρά από πολύπλοκες καταστάσεις.
Σκηνοθεσία: Tim Matheson
Πρωταγωνιστούν: James Roday, Dule Hill, Corbin Bernsen, Timothy Omundson
Είδος: Comedy | Crime | Mystery

                              3.LOST
«Οι Αγνοούμενοι» («Lost») είναι ο τίτλος μιας αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς με θέμα την ζωή των επιζώντων ενός αεροπορικού δυστυχήματος σε ένα μυστηριώδες τροπικό νησί. Η σειρά είναι δημιουργία των Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς(J.J.Abrams), Ντέιμον Λίντελοφ (Damon Lindelof) και Τζέφρεϊ Λίεμπερ (Jeffrey Lieber) και προβάλλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από το κανάλι ABC και στην Ελλάδα από το κανάλι Novacinema. Επίσης, από τις 23 Φεβρουαρίου 2006, τη σειρά άρχισε να προβάλλεται από το κρατικό κανάλι ΝΕΤ, ξεκινώντας από την πρώτη περίοδο. Στην Κύπρο προβάλλεται από την κρατική τηλεόραση ΡΙΚ και το συνδρομητικό κανάλι LTV. Στις ΗΠα η σειρά ολοκληρώθηκε στις 23 Μαΐου 2010.
                                       
2.CRIMINAL MINDS
Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αν γνωρίζεις καλά την ανθρώπινη φύση... Το αποδεικνύει το «Criminal minds», η πολυβραβευμένη σειρά που κάνει πάταγο στις Η.Π.Α.
Η ανθρώπινη φύση είναι η ειδικότητά τους! Tα μέλη της BAU, της επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, είναι άνθρωποι της εποχής μας, έξυπνοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά με μία σπάνια ειδίκευση: να «διαβάζουν» τις σκέψεις ακόμα και των πιο μανιακών δολοφόνων! Επίκεντρο της δουλειάς τους δεν είναι το έγκλημα, αλλά ο εγκληματίας...Ο καθένας χρησιμοποιεί τις ξεχωριστές του γνώσεις για έναν κοινό σκοπό: να σκιαγραφήσουν το ψυχολογικό προφίλ του δράστη και να τον προλάβουν προτού ξαναχτυπήσει...

Η σειρά βασίζεται σε αληθινές υποθέσεις, ενώ συχνά γίνεται αναφορά στις μεθόδους γνωστών serial killers.

Creator :Jeff Davis
Stars: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler and Thomas Gibson
Είδος:  Crime | Drama | Mystery


                                         
1.FRIENDS
Τα Φιλαράκια (αγγλικά: Friends) είναι μία αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα. Προβλήθηκε και συνεχίζει να προβάλλεται ακόμα και σήμερα σε συνολικά πάνω από 100 χώρες. Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 51 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές. Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών. Η επιτυχία του σίριαλ, όπως υποστηρίζουν πολλοί, οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές.

Ήρωες και ρόλοι

Η σειρά αφορούσε κυρίως τις ζωές έξι ανθρώπων που ζουν στην Νέα Υόρκη του σήμερα. Πρόκειται για τα ακόλουθα πρόσωπα:
Και οι έξι είναι φίλοι που διάφορες περιστάσεις τους έφεραν μαζί και κάνουν πολύ στενή παρέα. Εκτός από τον Ρος και την Φοίβη, ζουν σε δύο διαμερίσματα που βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο στον ίδιο διάδρομο μίας πολυκατοικίας στο κέντρο της Νέα Υόρκης. Συχνάζουν στο καφέ Central Perk και κάθονται πάντα γύρω από τον ίδιο καναπέ.
Όλη η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις ζωές τους, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους και τις ερωτικές σχέσεις με τρίτα πρόσωπα ή και μεταξύ τους. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις είναι μακροχρόνιες και άλλες επανέρχονται κατά διαστήματα. Επίσης, σπάνια στη σειρά βλέπουμε ή μαθαίνουμε για άλλους φίλους τους. Οι γονείς τους, οι εργοδότες τους, οι συνάδελφοί τους ακόμα και οι γείτονές τους εμφανίζονται εξίσου σπάνια.
                                         
 THE END                                     
                                               ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ KATE KARP

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code