ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Super League2: Νίκες για Διαγόρα, Παναθηναϊκό Β΄ και Παναχαϊκή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 5η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης στροφής των palyout του Νοτίου Ομίλου. Διαγόρας, Παναθηναϊκός Β΄ και Παναχαϊκή ήταν αυτοί που επικράτησαν των αντιπάλων του παίρνοντας αμφότεροι την νίκη με το ίδιο σκορ, 1-0. 

Ολυμπιακός Β΄ - Παναθηναϊκός Β΄ 0-1: Νίκη χρυσάφι για το τριφύλλι

Ο Ολυμπιακός Β΄ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να απειλήσει με ένα σουτ του Τσέλιου στο 2΄ να καταλήγει στην αγκαλιά του Ξενόπουλου. Ο Παναθηναϊκός Β΄ απάντησε στις ευκαιρίες με μια σέντρα του Αθανασακόπουλου να φτάνει στον Νταμπίζα που έκανε ενέριο σουτ στο 11΄ με την μπάλα να περνά άουτ. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου μια σέντρα σουτ του Αργυρίου (42΄) αποκρούστηκε από τον Ξενόπουλο. Ο Παναθηναϊκός Β΄ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο με μια εκτέλεση φάουλ του Σιδερά στο 55΄να περνά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδούδη. Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό Β΄ ήρθε στο 67΄ με τον Κεραμίδα να κάνει μια σέντρα  και τον Μπα να πλασάρει τον Ξενόπουλο με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση έβαινε προς την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός Β΄ κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια ολιγωρία στην άμυνα των Ερυθρόλευκων στο 87' όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Φουρτάδο έπιασε μια κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0: Τεράστια νίκη για τους Αχαιούς στην μάχη της παραμονής  

Σε μια τεράστια νίκη κατάφερε να φτάσει η Παναχαϊκή στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Γ΄ Εθνική  επικρατώντας με 1-0 του Αιγάλεω. Το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες πέτυχε ο Ζαμόρα στο 17΄.

Διαγόρας - Γιούχτας 1-0: Αγκαλιά με την παραμονή η ομάδα της Ρόδου, δύσκολα για τους Κρητικούς

Αγκαλιά με την παραμονή βρίσκεται πλέον ο Διαγόρας Ρόδου μετά και την πύρρειο νίκη του με 1-0 απέναντι στον Γιούχτα. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημείωσε ο Μανιάς στο 39΄.

Αναλυτικά πως διαμορφώνεται η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα των playout του Νοτίου ομίλου: 

1. Διαγόρας 25

2. Αιγάλεω 21

3. Παναχαϊκή 18

4. Παναθηναϊκός Β΄ 18

5. Γιούχτας 17

6. Ολυμπιακός Β΄ 15

Ακολουθεί το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των palyout του Νοτίου ομίλου:  

21/4 (16:00) Παναθηναϊκός Β΄ - Αιγάλεω 

21/4 (16:00) Ολυμπιακός Β΄ - Διαγόρας

21/4 (16:00) Γιούχτας - Παναχαϊκή  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code