ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Άρης : Ψάχνοντας την επιστροφή τους στις νίκες



 Η Ένωση στα γενέθλια των εκατό ετών της , υποδέχεται στις 20.30 τον Άρη , όπου και οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα !

Οι ''Κιτρινόμαυροι'' προέρχονται από την ήττα στη Λεωφόρο και την ισοπαλία επί του ΠΑΟΚ με 2-2 και πλέον είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν για να επιστρέψουν στη κορυφή !

Ο Ματίας Αλμέιδα , δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, όπως και στον τιμωρημένο, Σιμάνσκι. Ενώ θα δώσει και ανάσες σε ποδοσφαιριστές που πήραν συνεχόμενα 90λεπτα. Ο ''Πελάδο'' θέλει να δει από τους παίχτες του σοβαρότητα και αποφασιστικότητα γιατί νέα απώλεια βαθμών δεν συγχωρείται !

Από την άλλη πλευρά  ο Άρης, παρότι πάλεψε μέχρι τέλους το ματς με τον Παναθηναϊκό , εν τέλει όμως ηττήθηκε με 0-2. Σήμερα ,θα ψάξει ,να ξανά κάνει ζημιά στην Ένωση , μετά το 2-2 εντός έδρας στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό της στο κύπελλο Ελλάδος ! 

Ο Άκης Μάντζιος καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες του Φαμπιάνο και του  Φεράρι. Από την άλλη όμως, ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και υπολογίζεται κανονικά . Οι ''Κίτρινοι'' αναμένεται να είναι πολύ προσεκτικοί στην άμυνά τους , ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις και τις ''στημένες φάσεις '' για να κάνουν ''ζημιά'' και να χαλάσουν το ''πάρτι γενεθλίων'' της ΑΕΚ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος - Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς - Τσούμπερ, Πόνσε.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα - Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μοντόγια - Ζουλ, Νταρίντα, Μ. Γκαρθία - Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Διαιτητής: Μανούχος

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Φωτόπουλος

4ος: Βεργέτης

VAR: Μπλανκ, Κόλλιας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code