ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Τρία στόπερ θα έχει στην διάθεση του ο Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ

 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να φιλοξενηθεί την προσεχή Πέμπτη από την Φερνερμπαχτσέ στην ρεβάνς του 3-2 του Καραϊσκάκης με φόντο την πρόκριση για την φάση των 4 του Conference League.

Από αυτή την αναμέτρηση αναμένεται να απουσιάσει ο Ρέτσος ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στην προηγούμενη αναμέτρηση και ως εκ τούτου αναμένεται να εκτίσει την ποινή του.

Το γεγονός αυτό αφήνει τον Ολυμπιακό με δύο στόπερ και πιο συγκεκριμένα τον Κάρμο αλλά και τον Ντόι που αν μη τι άλλο φαίνεται να εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού των ερυθρόλευκων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Έτσι όπως όλα δείχνουν αναμένεται να επιστρατευτεί ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού Ισίδωρος Κουτσίδης.

Πιο συγκεκριμένα ο Μεντιλίμπαρ έχει αιτηθεί την άνοδο του νεαρού αμυντικού στην πρώτη ομάδα και ως εκ τούτου από αύριο Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Σε περίπτωση που τελικά δεν αξιοποιηθεί θα πετάξει για Νιόν προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες της Κ19 του Ολυμπιακού που την Παρασκευή το μεσημέρι θα αγωνίζεται κόντρα στην Ναντ για τα ημιτελικά του Youth League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code