ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αφιέρωμα της UEFA για Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια



Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποιούνε εξαιρετική πορεία στην φετινή διοργάνωση του CONFERENCE LEAGUE, κάτι που έχει κάνει την UEFA να στρέψει τα φώτα πάνω τους και να στοχεύσει συγκεκριμένα σε δύο νεαρά «διαμάντια» της ομάδας του Λουτσέσκου και συγκεκριμένα τους Γιάννη Κωνσταντέλια και ο Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να πρωταγωνιστούν στο εξαιρετικό αφιέρωμα που ετοίμασαν οι άνθρωποι της UEFA.


Οι δύο νεαροί διεθνείς του «Δικεφάλου» μπήκαν σε πρώτο πλάνο, εξάλλου είναι «το δίδυμο που αποδείχθηκε καθοριστικό στην εκπληκτική πορεία του «Δικεφάλου» στο Conference League», όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μιλούν για την κοινή διαδρομής τους, ξετυλίγουν το κουβάρι της παρουσίας τους από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. «Το ταξίδι αυτών των δύο παιδιών από τα τμήματα υποδομής αντιπροσωπεύει ένα επιτυχημένο μοντέλο», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η κάμερα της UEFA βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και εκεί ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης, μιλάει για την εξέλιξη των δύο ποδοσφαιριστών και την προσφορά τους στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code