ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζιβζιβάτζε: Σειρά του Κβαρατσκέλια να αναλάβει την Ελλάδα



Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει για τον μεγάλο τελικό στην Τιφλίδα, το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Γεωργία. Μετά την άνετη νίκη απέναντι στο Καζακστάν, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τους Γεωργιανούς εκτός έδρας (26/03, 19:00) με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στα τελικά του Euro.


Ο πρωταγωνιστής των Γεωργιανών απέναντι στο Λουξεμβούργο Μπούντου Ζιβζιβάτσε, μίλησε σε συνέντευξη του ενόψει του τελικού με την Ελλάδα και ανέφερε ότι μετά το δικό του έργο στον ημιτελικό, ήρθε η ώρα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια να αναλάβει προσωπικά την αναμέτρηση με τη «γαλανόλευκη», βάζοντας «φωτιά» λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση λέγοντας συγκεκριμένα:

«Πρέπει να προκριθούμε, η μισή δουλειά έχει γίνει. Ζητώ από τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα με την Ελλάδα. Μετά την κίτρινη κάρτα του Κβαρατσκέλια , υποσχέθηκα στην ομάδα ότι θα φρόντιζα προσωπικά το Λουξεμβούργο, τώρα τον αφήνω να αναλάβει την Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code