ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Οι Γουόριορς έσπασαν το σερί 7 νικών των Μπακς


Οι Γουόριορς υποδέχθηκαν τους "καυτούς" Μπακς, οι οποίοι ήταν αήττητοι μετά το All-Star Break, σε μία βραδιά με συνολικά οκτώ παιχνίδια.

Οι "πολεμιστές" προερχόντουσαν από μία απο τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους, αυτή από τους Σέλτικς μερικές βραδιές πριν, με 52 πόντους. Από την άλλη, τα "ελάφια", έδειχναν να έχουν βρει τα πατήματά τους, καθώς ύστερα από το All-Star Game μετρούσαν 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Και ενώ τα δεδομένα έδειχναν πως οι Μπακς θα έπαιρναν άλλη μία νίκη, η πραγματικότητα ήταν αρκετά διαφορετική. Ήδη από την πρώτη περίοδο η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8 πόντους, διαφορά που μεγάλωσε και πήγε στους 20 πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιλγουόκι έδειξε σφυγμό και μείωσε στους 12 πόντους με 12 λεπτά να απομένουν. Το τελευταίο δωδεκάλεπτο, όμως, ήταν καταστροφικό για τους Μπακς, καθώς τόσο η αστοχία τους, όσο και η εκπληκτική άμυνα των Γουόριορς, συνέβαλαν στο να σκοράρουν μόνο 9 πόντους σε 12 λεπτά, ενώ οι αντιπαλοι τους σκόραραν 32 πόντους στην ίδια περίοδο, διαμορφώνοντας, έτσι, το τελικό σκορ στο 125-90 υπέρ της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ. Για τους νικητές, ο Στεφ Κάρι είχε 29 πόντους 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ με 6/10 τρίποντα, ενώ ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο κινήθηκε σε ρηχά για εκέινον νερά, αφού σημείωσε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχώρισαν η νίκη των Κινγκς επί των Λέικερς, μεγαλώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στην κατάταξη της Δυτικής Περιφέρειας, οι ανατροπές από το -20 για τους Μάτζικ και τους Κλίπερς ενάντίον των Γουίζαρντς και των Ρόκετς αντίστοιχα, καθώς επίσης και η νίκη των Μπουλς, που προσπαθούν διακαώς να κερδίσουν μία θέση στα πλέι-οφ, επί των Τζαζ στη Γιούτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Ορλάντο Μάτζικ 109-119
Χιούστον Ρόκετς - Λος Άντζελες Κλίπερς 116-122
Φιλαδέλφια Σίξερς - Μέμφις Γκρίζλις 109-115
Ατλάντα Χοκς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 112-101
Γιούτα Τζαζ - Σικάγο Μπουλς 117-119
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ  120-128
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μιλγουόκι Μπακς 125-90
Λος Άντζελες Λέικερς - Σακραμέντο Κινγκς 120-130

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code