ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός: Κερδίζει και περιμένει το «ντέρμπι»



 Στις 17:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά, και θα περιμένει την εξέλιξη του ντέρμπι της Τούμπας. Τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία έχουν μια άνετη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν να μαζέψουνε όσο γίνετε περισσότερους βαθμούς πριν την διαδικασία των Play-Out, με σκοπό να πάρουνε το πλεονέκτημα έδρας.


Ο Πανσερραϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει δύο σίγουρες απουσίες, αυτές των τιμωρημένων Πηλέα και Δεληγιαννίδη. Ο Διαμανατής ήταν αμφίβολος μέχρι και εχθές και αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Η ομάδα του Γκαρσία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Άρη, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού κοίταξε στα ίσα την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα μπορούσε να είχε πάρει και κάτι παραπάνω εάν ήταν πιο εύστοχοι.

Ο Παναθηναϊκός πάει στις Σέρρες με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία καθώς προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο «ντέρμπι αιωνίων» απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-0, ένα αποτέλεσμα που έφερε την απόλυση του Καρβαλιάλ από τους Πειραιώτες. Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να κόψει από την αποστολή τους Αϊτόρ, Γεντβάι, Αράο και Τσέριν. Ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον τραυματία Τζούρισιτς, ο οποίος έγινε γνωστό χθες πως υπέστη θλάση, αλλά ούτε και τον ανέτοιμο Ιωαννίδη, που έκανε ξανά ατομικό. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code