ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τριάρα της Μίλαν,μεγάλο διπλό για Καραμπάγκ


 Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των αγώνων του Uefa Europa League καθώς έγιναν εχθές οι 8 αναμετρήσεις της διοργάνωσης.Καθάρισε με 3-0 την Ρεν από το πρώτο αγώνα η Μίλαν,νίκες για Γαλατάσαραι,Σπόρτιγκ, και Καραμπάγκ.Κόλλησαν στο μηδέν Λανς και Φράιμπουργκ.

Γαλατασαράι- Σπάρτα Πράγας 3-2


Νίκη με οδηγό τον Ικάρντι

Η Γαλατά επικράτησε με 3-2 στην έδρα της κόντρα στην σκληροτράχηλη Σπάρτα Πράγας.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις με τέρματα των Ντέμιρμπαι και Μέρτενς ενώ η Σπάρτα απάντησε και τις δύο φορές με Πρεσιάντο και Κούχτα ενώ λίγο έλειψε να ευστοχήσει στο τετ α τετ ο Βίσνερ που όμως απομάκρυνε ο Μουσλέρα.Λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση η Ικάρντι σκόραρε ενώ είχε και δοκάρι στον αγώνα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 και να τεθεί σε θέση ισχύος η Γαλατασαράι.

Γιανγκ Μπόις-Σπόρτιγκ Λισσαβόνας 1-3


Προβάδισμα οι Πορτογάλοι

Η Σπόρτιγκ προηγήθηκε αρχικά με αυτογκολ του Αμέντα,ο Γιούκερες από την άσπρη βούλα έκανε το 0-2.Ο Ούγκρινιτς μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο για τους γηπεδούχους.Ο Ινάσιο με κεφαλιά από στημένη φάση έκανε το 1-3 και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Μαρσέιγ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-2


Ματσάρα με mvp Ομπαμεγιάνγκ

Δύο φορές προηγήθηκε η Μαρσέιγ όμως δεν ήταν αρκετές για να την καταστήσουν φαβορί ενόψει ρεβάνς.Ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε σε κενή εστία για να ανοίξει το σκορ.Ισοφάρισε μετά από λάθος της άμυνας ο Ματβιγιένκο ενώ με ασίστ αυτή την φορά ο Ομπαμεγιάνγκ στον Ντιαγέ ο δεύτερος ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ την Μαρσέιγ.O Εγκουινάλντο με κεφαλιά  έκανε το 2-2.

Φέγενορντ-Ρόμα 1-1

Ισόπαλες με δύο κεφαλιές


Με δύο κεφαλιές αντίστοιχα Φέγενορντ και Ρόμα δεν έλυσαν τις διαφορές τους σε ένα παιχνίδι με δυναμικό χαρακτήρα.Αρχικά  ο Παισάο άνοιξε το σκορ ενώ ο Λουκάκου ισοφάρισε λίγο πριν την λήξη του αγώνα σώζοντας ταυτόχρονα την παρτίδα για τους Ιταλούς.

Λανς-Φράιμπουργκ 0-0


Χαμένες ευκαιρίες και ένα ακυρωθέν γκολ

Δοκάρι είχε η Φράιμπουργκ στο πρώτο μέρος που απειλούσε συνεχώς από δεξιά όμως ήταν σε καλή μέρα ο γκολκίπερ των Γάλλων  Σαμπά.Στο 70ο λεπτό ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR γκολ της Λανς λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Μίλαν- Ρεν 3-0


Δεν άφησε περιθώρια 

Στο 32ο λεπτό μετά από ασίστ του Φλορέντσι ο Λόφτους Τσικ άνοιξε το σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε αυτή την φορά με κεφαλιά-ψαράκι και το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Λεάο.Για τις ανάγκες του πρωταθλήματος η Μίλαν αναμετριέται με την Μόντσα ενώ η Ρεν υποδέχεται την Κλερμόν.

Μπενφίκα-Τουλούζ 2-1



Προβάδισμα για τους Αετούς

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπενφίκα από το σημείο του πέναλτι ευστόχησε ο Ντιμάρια για να ανοίξει το σκορ.Μετέπειτα ο Ντέσλερ ισοφάρισε για την Τουλούζ προσωρινά με ωραίο σουτ όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο 36χρόνος Αργεντινός σκοράροντας ξανά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1.

Μπράγκα - Κάραμπαγκ  2-4


Μεγάλο διπλό  για τους Αζέρους 

Με μεγάλη εμφάνιση πήρε προβάδισμα πρόκρισης η Καραμπάγκ.Από το σημείο του πέναλτι προηγήθηκαν με τον Γιάνκοβιτς αλλά ο Μπάνζα ισοφάρισε πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζουμπίρ μεσά σε 5 λέπτα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ για την Καραμπάγκ.Ο Μπένζια έδωσε διαστάσεις θριάμβου με 1-4 ενώ ο Μουτίνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-4 από πέναλτι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code