ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1: Πρώτο βήμα πρόκρισης με Σπόραρ για το Τριφύλλι!


Το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έκαναν οι Πράσινοι, με τον Σπόραρ να είναι ο "χρυσός" σκόρερ (0-1, 53') και να δίνει στην ομάδα του το μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο την ερχόμενη εβδομάδα!


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13' για τον ΠΑΟΚ, με τον Ντεσπόντοφ να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 21' ο Ντραγκόφσκι με μεγάλη επέμβαση με τα πόδια κράτησε το 0-0, μετά την προβολή του Μπράντον Τόμας. Για τον Παναθηναϊκό Μπερνάρ και Παλάσιος είχαν τις στιγμές τους, χωρίς να απειλήσουν τον Κοτάρσκι, με τον Δικέφαλο να "απαντά" στο 42' με το "γυριστό" του Τόμας, το οποίο κατέληξε λίγο έξω. Με τον ΠΑΟΚ να έχει μια ελαφρά υπεροχή και τις σημαντικότερες φάσεις στο ματς ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 53ο λεπτό, με τον Σπόραρ μετά από εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Ο Σλοβένος φορ βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και έκανε το 0-1 από κοντά, μετά την ασταθή επέμβαση του Κοτάρσκι στην κεφαλιά του Μπερνάρ! "Πράσινο" προβάδισμα με τον Σπόραρ να επιβεβαιώνει την καλή του σημερινή παρουσία με ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε καλά, με αποτέλεσμα να μην κρατάει μπάλα, με τις εισόδους των Τάισον και Μουργκ να λειτουργούν ευεργετικά για τους γηπεδούχους. Στο 75ο λεπτό, ο Ντραγκόφσκι είπε "όχι" σε κεφαλιά του Σαμάτα, με τον Δικέφαλο να πιέζει στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το σουτ του νεοεισελθών Μεϊτέ λίγο πριν την λήξη, αφού κόντραρε δύο φορές σε Ζέκα και Γεντβάι, βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Πολωνού γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος στην επαναφορά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια προ του Ζίφκοβιτς! Τίποτα το αξιοσημείωτο στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, με το Τριφύλλι να φεύγει με ένα δύσκολο και συνάμα σπουδαίο "διπλό" από την Θεσσαλονίκη!


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας (63’ Μεϊτέ), Σβαμπ (76’ Οζνόεφ), Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (63’ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (64’ Τάισον), Τόμας (71’ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γιεβντάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (86’ Χουάνκαρ), Ρούμπεν, Μπακασέτας, Μπερνάρ (86’ Βαγιαννίδης), Τσέριν (87’ Σένκεφελντ), Παλάσιος (69’ Μαντσίνι), Σπόραρ (74’ Ζέκα).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code