ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: Σερραϊκή απόδραση από την άσπρη βούλα με Ελ Αραμπί (0-1)



 Με το γκολ-πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 66ο λεπτό να χωρίζει τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, παίρνοντας μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά του προς την κορυφή, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση. Έπειτα από την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον τοπικό Παναιτωλικό υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση μεταξύ ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με 31 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 32. Ακίνδυνος επιθετικά η ομάδα των Σερρών όπου θα μπορούσαν να είχανε δεχθεί και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του αγώνα, με τον Θυμιάνη να σώζει την μπάλα πάνω στην γραμμή.


Α΄ ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Πανσερραϊκού, έχοντας κάποια σουτ από μακρινή απόσταση χωρίς να μπορεί να φτάσει στην εστία του Χοβάν. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Ερυθρολεύκους ήρθε στο 37΄ με τον Φορτούνη να κάνει το γέμισμα από αριστερά, τον Ελ Κααμπί να πιάνει την κεφαλιά αλλά αυτή να περνάει πάνω από την εστία των Σερραίων. Οι Πειραιώτες είχανε δύο ακόμη σουτ πριν το τέλος του ημιχρόνου με τους Καμαρά(44΄) και Έσε (45΄+1) αλλά να είναι εκτός περιοχής και να μην μπορούνε να βρούνε τον στόχο, με τους παίχτες του Γκαρσία να κλείνουν αποτελεσματικά τους κενούς χώρους κρατώντας το μηδέν με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Β΄ ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας την συντριπτική κατοχή και ψάχνοντας τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα των Σερραίων για να μπορέσει να σκοράρει. Ο Ποντένσε έχασε καλή ευκαιρία όταν σούταρε αμαρκάριστος από τα αριστερά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο Πανσερραϊκός έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 62΄ φτάνοντας κοντά στο γκολ με το Σοφιανό να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει, και στην συνέχεια της φάσης ο Χατζηστράβος να μην μπορεί να στείλει την μπάλα προς την εστία χάνοντας ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αυτό όμως είχε την ευκαιρία να το κάνουν οι Ερυθρόλευκοι στο 66΄ λεπτό καθώς κέρδισαν πέναλτι σε πέσιμο του Μασούρα στην μικρή περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του Δεληγιαννίδη, και τον Ελ Αραμπί να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. Ο Μαροκινός ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών ανοίγοντας το σκορ και γράφοντας το 0-1. 

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Πανσερραϊκός ανέβασε τις γραμμές του θέλοντας να σταματήσει τις μαζικές επιθέσεις των παιχτών του Ολυμπιακού και να προσπαθήσει να βρει ένα γκολ της ισοφάρισης, καταφέρνοντας να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούργου όπου κόντραρε και έφυγε κόρνερ, και στην συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Τόμας, που είχε περάσει στο παιχνίδι μερικά λεπτά νωρίτερα, και το σουτ του περνάει πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Ολυμπιακός στο 90΄ με τον Φορτούνη και Ελ Αραμπί να βγαίνουν στην αντεπίθεση, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έβγαλε τετ α τετ τον Μαροκινό με τον τερματοφύλακα του Πανσεραϊκού όπου τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία, με τον Θυμιάνη να κάνει το τάκλιν με υπερένταση και να σώζει την ομάδα του πριν περάσει η μπάλα την γραμμή και στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία, με τον Πανσερραϊκό να τους κρατάει αποτελεσματικά μακριά από την εστία του και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.


Οι ενδεκάδες

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ, Μπαΐροβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code