ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος- Παναθηναϊκός: Μάχη εξάδας και πρωτιάς

 

Ο Βόλος και ο Παναθηναϊκός θα ρίξουν τα ξίφη τους σήμερα στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 15η αγωνιστική της Super League. 

Δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους οι γηπεδούχοι επιδιώκουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη βαθμολογική θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν θέση ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια θέση που την είχαν αλλά την έχασαν στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Δικέφαλο του Βορρά, διότι ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο με 3-2 λόγω τις κακής εμφάνισης του Μπρινιόλι που ευθύνεται σίγουρα για τα δύο γκολ από τα τρία που δέχθηκε η ομάδα του. 

Όσο αφορά για την βαθμολογική θέση των ομάδων η ομάδα του βρίσκεται στην 10η θέση με 14 βαθμούς, μετρώντας τρείς νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Στην αλλαγή εικόνα της ομάδας της Μαγνησίας οφείλεται επί των πλείστων ο νέος τεχνικός του ο Άνχελ Λόπεθ, καθώς από την είσοδο του μετράει δύο ισοπαλίες, δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μια ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ. Ένας προπονητής που ήξερε την ομάδα, καθώς την είχε αναλάβει και το 2020. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 31 βαθμούς μετρώντας 10 νίκες, μια ισοπαλία και τρείς ήττες, έχοντας απόσταση μόλις ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Κορυφαίος του σκόρερ είναι ο Φώτης Ιωαννίδης με επτά τέρματα και σίγουρα ο Έλληνας διεθνής φορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουν στηριχθεί πάνω του αλλά και ο ίδιος θα ευελπιστούσε με τα τέρματα του να οδηγούσε στο τέλος τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.  

Επίσης, θα ήταν παράλειψε να μην αναφέρουμε ότι οι δύο σύλλογοι έχουν αγωνιστεί πέντε φορές με τον Βόλο να μετράει μία νίκη, τρεις νίκες να έχει το τριφύλλι και ένα ματς να έχει έρθει ισόπαλο 

Προαναγγελία αγώνα 

Σύμφωνα με το αρχείο της Super League 

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν συναντήθηκαν έξι φορές, αφού βρέθηκαν δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο για Κύπελλο Ελλάδος και δύο για τα Playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη σειρά των αγώνων επικράτησε πέντε φορές και υπήρξε μια ισοπαλία στην αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας των δύο ομάδων για τα Playoffs.

Οι Πράσινοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα στα πέντε τελευταία από το Βόλο, όπου μετρούν τέσσερις νίκες και μια λευκή ισοπαλία. Το σερί τους ξεκίνησε έπειτα από τη νίκη της ομάδας της Μαγνησίας με 3-1 στις 9 Ιανουαρίου 2022 για το πρωτάθλημα.

Ο Σπόραρ έχει σκοράρει στα πέντε από έξι τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού με το Βόλο σε όλες τις διοργανώσεις και δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο φετινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 2019-20, η οποία ήταν η πρώτη για τον Βόλο στην Super League. Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Χατζηγιοβάνη να ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό και τον Μουνιόθ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους πριν το τέλος του ημιχρόνου και αυτό το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει δύο φορές με 2-0 στις αναμετρήσεις του Βόλου και την περσινή σεζόν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφυγε με το εντυπωσιακό 5-1 που είναι και η ευρύτερη νίκη του επί της ομάδας της Μαγνησίας, την οποία είχε κερδίσει πρώτη φορά με αυτό το σκορ και στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Αποστολές 

Βόλος: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέ, Γκαρσία, Μωραΐτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ

Πιθανές ενδεκάδες 

Βόλος: Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Κόμπα, Γκαρσία

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Απουσίες 

Βόλος: Η ομάδα του Βόλου θα πορευτεί δίχως τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη, Παπαδόπουλο και Τρουγιέ.

Παναθηναϊκός:  ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Χουάνκαε, Βαγιαννίδη Τσέριν, Τζπύρισιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ- Μπράουν και Μάγκνουσον 

Διαιτήτευση 

Διαιτητής: Βεργέτης 
Βοηθοί: Δημητριάδης, Απτόσογλου 
Τέταρτος: Τσιάρας 
VAR: Τσαγκαράκης, Σινιοράκης 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code