ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική Ελλάδος: " Τίτλοι τέλους " για τον Τζαβέλλα


Την απόφαση του να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε - λίγο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Νέα Ζηλανδία, ο Γιώργος Τζαβέλλας δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια διαφορετική νότα στην αναμέτρηση. 

Πιο αναλυτικά, ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου μετά το τέλος του παιχνιδιού - στην διάρκεια του οποίου φόρεσε και το περιβραχιόνιο της Εθνικής μας, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αισθάνεται πλήρης και γεμάτος από το όμορφο ταξίδι της Εθνικής, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως το ιδανικό "φινάλε" για τον ίδιο, θα είναι η Εθνική μας ομάδα να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Euro, το προσεχές καλοκαίρι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζαβέλλας αγωνίστηκε συνολικά 50 φορές με τα χρώματα της Εθνικής, πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ. Για πρώτη φορά είχε βρεθεί στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το 2010, ως επιλογή του τότε προπονητή Φερνάντο Σάντος. Για την ιστορία, η τελευταία του συμμετοχή συνδυάστηκε με ανεπίσημη νίκη της Εθνικής, με σκορ 2-0 ενάντια στην Νέα Ζηλανδία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code