ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρεν: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ζενέσιο από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού



Τα αρνητικά αποτελέσματα της Ρεν στην Ligue 1 φαίνεται πως έχουν επηρεάσει την διοίκηση της ομάδας της Βρετάνης, και παρόλη την πορεία στους ομίλους του Europa League(βρίσκεται στον όμιλο του Παναθηναϊκού), αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Μπρούνο Ζενεσιό από τον πάγκο της ομάδας.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των «Equipe» και το «Ouest-france» ο προπονητής της Ρεν, Μπρούνο Ζενεσιό, ενώ η αρχική απόφαση ήταν να παραμείνει στην ομάδα, όλα δείχνουν πως τελικά θα αποτελέσει παρελθόν. Τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στην Ligue 1, όπου μετράει μόνο δύο νίκες σε 12 παιχνίδια, είναι ο κύριος παράγοντας της απομάκρυνσης του Γάλλου τεχνικού, η αποχώρηση του οποίου αναμένεται να γίνει επίσημη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Οι ιθύνοντες του γαλλικού κλαμπ να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ένας παλιός γνώριμος τους, Ζουλιέν Στεφάν. Ο 43χρονος Γάλλος τεχνικός έχει περάσει ξανά από την ομάδα της Ρεν ως προπονητής στην Κ19 (2012-2015), την δεύτερη ομάδα (2015 - 2018) και την πρώτη (Δεκ. 2018 - Μαρ. 2021) και βρίσκεται αυτή τη στιγμή ελεύθερος, με την τελευταία δουλειά του να είναι στην Στρασμπούργκ (Μάιος 2021 - Ιαν. 2023).

Ο Στεφάν αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους. Να σημειωθεί πως με την Ρεν έχει κερδίσει το μοναδικό τρόπαιο της καριέρας του, το Κύπελλο Γαλλίας το 2021, το πρώτο της μετά από 48 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code