ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Μάρκο Βεράτι και επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια στην Αλ Αραμπί

 

O Μάρκο Βεράτι θα αφήσει μετά από έντεκα χρόνια την Πάρι Σάιντ Ζερμέν, καθώς η Αλ Αραμπί ανακοίνωσε την απόκτηση του με το ποσό των 45 εκατομμυρίων για τρία χρόνια και με ετήσιες αποδοχές στα 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη ομάδα έχει δώσει τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στο Κύπελλο Κατάρ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα υπάρξουν και άλλοι σπουδαίοι αστέρες στο συγκεκριμένο σύλλογο, όπως του Ραφίνια και του Αμπντού Ντιαλό. Όσο αφορά για το ποσό πώλησης υπερβαίνει κατά πέντε εκατομμύρια το ποσό της χρηματιστηριακής του αξίας, διότι ανέρχεται στα 40. 

Πάντως κερδισμένη θα πρέπει να νιώθει η ομάδα του Παρισίου, καθώς τον απέκτησε με το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Πεσκάρα. Όσο αφορά για την πορεία του ξεκίνησε την καριέρα του το  2008 από την Πεσκάρα, παρέμεινε έως το 2012. Μετέπειτα εντάχθηκε στην Παρί στην οποία διατέλεσε βασικό στέλεχος στην μεσαία της γραμμή έως το 2023 και από φέτος θα αγωνίζεται στο Κατάρ για την Αλ Αραμπί. Τα καλύτερα του στατιστικά τα έχει πετύχει, όπως είναι λογικό με την Παρί Σάιντ Ζερμέν, τα οποία είναι 416 συμμετοχές και 11 τέρματα. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code