ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον Πάρτεϊ θέλει η Γιουβέντους, ώστε να καλύψει το κενό του Πογκμπά

 

H Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του  Τόμας Πάρτεϊ, ώστε να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Πόλ Πογκμπά, σύμφωνα με την εφημερίδα La Republica.

Σε μια απόφαση που ήταν λογικό να προβεί η μεγάλη κυρία, διότι η ποινή του Γάλλου μέσου ενδέχεται να φτάσει στα δύο χρόνια. Εάν μάλιστα αποδειχθεί ότι χορηγήθηκε τις εν λόγω ουσίες γνωρίζοντας τι περιείχανε μπορεί να τιμωρηθεί και με τέσσερα χρόνια.

Όσο αφορά για τον Τόμας Πάρτεϊ ξεκίνησε την καριέρα του του του το 2013 από την Ατλέτικο Μαδρίτης Β'. Την περίοδο 2014 και 2015 πήγε δανεικός στην Μαγιόρκα και Αλμερία. Οι παραστάσεις του στους συγκεκριμένους συλλόγους τον βοήθησαν να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2020. Μετά από επτά χρόνια στους Κολτσονέρος εντάχθηκε στην Άρσεναλ έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίου ευρώ. Τα καλύτερα στατιστικά του τα έχει καταγράψει με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως είναι και λογικό ήταν 132 συμμετοχές και  12 γκολ. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η χρηματισηριακή αξία του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ αλλά είναι ένα ποσό που δεν θα ενδιαφέρονται να πουλήσουν οι "κανονιέρηδες", διότι όπως αναφέραμε προηγουμένως τον αγόρασαν με 50 εκατομμύρια ευρώ. 

Τέλος εάν επιτευχθεί η εν λόγω συμφωνία θα πρόκειται για την έκτη προσθήκη μετά τους Μίλικ, Γουεά, Κίν, Λοκατέλι και Γκονσάλες.  Να θυμίσουμε ότι ο Κίν, Λοκατέλι και Μίλικ αποκτήθηκαν φέτος ενώ πέρσι παρευρίσκονταν κανονικά στις υποχρεώσεις τις ομάδας. Στον πρώτο έδωσαν 30 εκατομμύρια ευρώ(Έβερτον), στον δεύτερο 30 εκατομμύρια ευρώ(Σασουόλο) και 6,30 για τον Μίλικ(Μαρσέιγ).




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code