ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για Μπατσουαγί

 Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μίκι Μπατσουαγί σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Το 2022 τον απέκτησε η Φενερμπαχτσέ από την Τσέλσι έναντι του ποσού των 3,50 εκατομμυρίων ευρώ. Να θυμίσουμε ότι οι μπλέ τον είχαν αγοράσει από την Μαρσέιγ με 39 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη στιγμή εάν θέλει να τον αποκτήσει η Νότιγχαμ Φόρεστ θα πρέπει να δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με την χρηματιστηριακή του αξία.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα είναι η έβδομη προσθήκη μετά τους Αϊνά, Μοντιέλ, Σάντος, Γούντ, Ελάνγκα και Τέρνερ.  

Όσο αφορά για την πορεία του 29χρονου φορ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2011 στην Σταντάρντ  Λιέγης, στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια. Το 2014 τον απέκτησε η Μαρσέιγ με το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Από τις εμφανίσεις του εντυπωσιάστηκε η Τσέλσι η οποία τον απέτκησε με το ποσό των 39 εκατομμυρίων  το 2016 για να τον κάνει δικό της. Από το 2016 έως και το 2022 προσπάθησε να κερδίσει μια βασική θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του Λονδίνου αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς κατέγραψε συνολικά 48 συμμετοχές και πέτυχε 8 τέρματα. Αρκετές χρονιές πήγαινε σε ομάδες με την μορφή δανεισμού, όπως οι Ντόρτμουντ, Βαλένθια, Κρίσταλ Πάλας και Μπεσίκτας. Εν τέλει κατέληξε στην Φενερμπαχτσέ με το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Μέχρι στιγμής τα καλύτερα στατιστικά τα έχει με την Σταντάρ Λιέγης 97 συμμετοχές και 39 τέρματα. Τέλος εάν επιτευχθεί η συμφωνία και ενταχθεί στην Νότιγχαμ Φόρεστ θα είναι ο τρίτος σύλλογος στην Premier League που αγωνίζεται 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code