ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπουχαλάκη έως το 2025

 

Η Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη έως το 2025 και έτσι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε γερμανικό πρωτάθλημα μετά το αγγλικό και τούρκικο.

  Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός αποχαιρέτισε τον 30χρονο μέσο με την φράση Ανδρέα Μπουχαλάκη σε ευχαριστούμε για όλα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των ερυθρόλευκων στα social media  

 Ανακοίνωση της Χέρτα Βερολίνου 

Η Hertha BSC ολοκλήρωσε την υπογραφή του μέσου Ανδρέα Μπουχαλάκη από τον Ολυμπιακό με διετές συμβόλαιο μέχρι το 2025. «Ο Ανδρέας κατέστησε ξεκάθαρα νωρίς στις συνομιλίες μας ότι το να έρθει στη Χέρτα είναι κάτι που τον ενθουσιάζει. 
Όχι μόνο έχει κάνει πάνω από 300 αγωνιστικές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Αγγλία και Τουρκία, αλλά έχει επίσης εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για την εθνική ομάδα που μπορεί να μεταδώσει στους νεαρούς παίκτες μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Benjamin Weber. 

 Ο 30χρονος Έλληνας, που θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 5, είπε: «Η μετακόμιση στη Γερμανία ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο. Ανυπομονώ να δείξω τον εαυτό μου στη Hertha BSC και θέλω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code