ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και όμως αυτή η ΑΕΚ είναι εκτός Champions League, ΑΕΚ - Αντβέρπ 1-2


Το προσπάθησε, το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα από την Αντβέρπ με 1-2 στο τέλος του αγώνα.

Α' Ημίχρονο

Η Αντβέρπ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως η ΑΕΚ στάθηκε καλά αμυντικά και δεν βρέθηκε προ εκπλήξεως. Οι Βέλγοι προσπάθησαν να πιέσουν και να κόψουν τους διαδρόμους για την Ένωση, με την αμυντική γραμμή να στέκεται 10 μέτρα περίπου πίσω από την μεσαία γραμμή. Η ΑΕΚ προσπάθησε να παίξει κυρίως κάθετο ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές αν και η Αντβέρπ προσπάθησε να οδηγεί κάθε στιγμή τους κιτρινόμαυρους στα πλάγια. Μεγάλη φάση δεν υπήρξε σε αυτό το πρώτο μέρος, με τον Πόνσε να είναι αυτός από πλευράς Ένωσης , τον οποίο ένιωσε περισσότερο η άμυνα των φιλοξενούμενων.

Β' Ημίχρονο

Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος μπήκε μαζί με την εξίσωση του κόσμου πολύ δυνατά, όμως δεν κατάφερε να έχει και πάλι το καθαρό μυαλό αλλά και τον χώρο εξαιτίας της εξαιρετικής άμυνας των αντιπάλων , με αποτέλεσμα να μην φτάνει στο γκολ. Η Αντβέρπ εν τέλει έφτασε στο 0-1 με τους φιλοξενούμενους να πιάνουν στον ύπνο τους παίκτες της ΑΕΚ , μετά από εκτέλεση πλαγίου και πάσα στην συνέχεια συρτή μέσα στην μικρή περιοχή, στον Κερκ, με τον ίδιο να κινείται στην πλάτη του Χατζισαφί και να σκοράρει με πλασέ.Η ΑΕΚ στο 90' καταφέρνει να αντιδράσει με τον Σέρχιο Αραούχο μέσα στην μεγάλη περιοχή να στοπάρει μετά από σέντρα του Ελιασον και ο Αργεντινός με φοβερό σουτ σκόραρε για το 1-1.Το γήπεδο πήρε φωτιά από εκείνη την στιγμή, όμως μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Μπαλίκισα , δεν μπόρεσε ο Πινέδα να την σταματήσει και βγήκε τετ-α-τετ κερδίζοντας τον Στάνκοβιτς για το τελικό 1-2 στο 90+4'.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code