ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαν Μπόμελ: Δεν ήταν φυσιολογική η νίκη μας απέναντι στην ΑΕΚ



 Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ με αφορμή την αναβολή του αγώνα της Άντβερπ για την 5η αγωνιστική απέναντι στην Γάνδη, αναφέρθηκε στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη της ομάδας του.


Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο πρώτο ματς με την Ένωση τονίζοντας πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν ήταν φυσιολογική η νίκη της ομάδας του.

«Για 40 λεπτά αγωνιζόμασταν με δέκα ποδοσφαιριστές απέναντι στην ΑΕΚ, απέναντι σε κράμπες και κούραση. Πρέπει να είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι όμως βρισκόμαστε μόνο στα μισά του δρόμου. Δεν είναι φυσιολογικό που κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα όπως πήγε», είπε αρχικά και συνέχισε για τα δεδομένα του αγώνα μετά την κόκκινη κάρτα:

«Ο Κεϊτά δεν είδε ότι υπήρχε παίκτης κοντά και ο Μπατάιγ έπρεπε να μπει σε μια μονομαχία 50/50. Μερικές φορές προλαβαίνεις την μπάλα, μερικές φορές όχι και τότε η αποβολή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου από εκεί και πέρα ήξεραν τι περιμένω από αυτούς σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλάξαμε γρήγορα τον σχηματισμό σε 5-3-1 και τα καταφέραμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code