ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Βέλεθ στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη


Ο Φράν Βέλεθ είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την φανέλα του Άρη, καθώς ταξίδεψε την Παρασκευή(25/08) στην Θεσσαλονίκη  με απώτερο σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο, για να ενταχθεί στο δυναμικό των κιτρινόμαυρων.

Σε περίπτωση που ανακοινωθεί θα συντελέσει την 15η προσθήκη για την ομάδα του Αποστόλη Τερζή. Ο 32 χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 από την Γκιμνάστικ, παρέμεινε για τρία χρόνια. Το 2013 η Αλμερία τον αγόρασε με το ποσό των 200.000 ευρώ, τον πρώτο χρόνο αγωνιζόταν με την δεύτερη ομάδα ένα έτος αργότερα ενσωματώθηκε στην πρώτη ομάδα και πραγματοποίησε τις περισσότερες του εμφανίσεις σε ένα κλάμπ που ήταν 75.

 Την περίοδο του 2017 τον απέκτησε Βίσλα Κρακόβ. Την χρονιά του 2018 συστάθηκε στην χώρα μας για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης. στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια. Τις καλές του εμφανίσεις με τους κιτρινόμαυρους τις εκτίμησε ο Παναθηναϊκός, καθώς τον απέκτησε και άνηκε στον κορμό άμύνας του τριφυλλιού για δύο χρόνια και η προηγούμενη ομάδα ήταν πρώτη εκτός Ευρώπης η Αλ-Φατέχ, η οποία δαπάνησε το ποσό των 850.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τον Παναθηναϊκό 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code