ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος-Λαμία 2-2: Τέσσερα γκολ αλλά...κανείς δεν (Χ)άρηκε

 




Ο Βόλος και η Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στην πρώτη αγωνιστική της Super League 1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή φάση με το σουτ του Μαρτίνεθ στο 4' λεπτό, ο οποίος στο 10' λεπτό με κεφαλιά απείλησε τους γηπεδούχους σε μια φάση που είχε συνέχεια με το σουτ του Τσιλούλη.  Ο Μαρτίνεθ είχε ξανά σουτ στο 16' λεπτό, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ ο Καρλίτος βγήκε τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη να αποσοβεί τον κίνδυνο στο 24' λεπτό. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έκαναν κεφαλιά με τον Τσοκάνη στο 26' λεπτό. Οι Θεσσαλοί είχαν πλασέ με τον Κόμπα στο 36' λεπτό, με την ομάδα της Στερέας Ελλάδας να έχει δοκάρι στο 45+1' λεπτό. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν διπλή φάση με τον Καρλίτος στο 50' λεπτό, ενώ κέρδισαν πέναλτι για πάτημα του Κρούζλιακ στον Τσιλούλη στο 52' λεπτό. Ο Καρλίτος για την Λαμία ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1-0 στο 55' λεπτό. Άμεσες απαντήσεις από τον ΝΠΣ Βόλο, που ισοφάρισε σε 1-1 με την κεφαλιά του Σιέλη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκλάβτσιτς στο 59' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 61' λεπτό έκαναν το 2-1 με κεφαλιά του Σλίβκα μετά από την σέντρα του Καρλίτος. Ο ρυθμός δεν επηρεάστηκε πολύ στα επόμενα λεπτά από τις αλλαγές, καθώς οι δύο ομάδες παρέμειναν ανταγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με ένα ασύλληπτο σουτ του Άλχο στο 90+1' λεπτό. 

Ο Βόλος και η Λαμία έφεραν ισοπαλία με 2-2 στην πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51' Τάχατος), Τσοκάνης (62' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73' Μωραίτης), Τρουιγιέ (51' Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.
ΛΑΜΙΑ: Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σλίβκα, Στάνκο, Μαρτίνεθ (66' Λάκε), Τσιλούλης, Νούνιες, Καρλίτος (75' Ακούνα).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code