ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Παναθηναϊκός: "Στα ψέματα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων, μόνο αλήθειες-Προσφύγαμε κατ΄ επανάληψη στο ΑΣΕΑΔ"



Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ, με επίσημη ανακοίνωσή της, αποκάλυψε ότι είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατ΄ επανάληψη κατά των παρανομιών της ΚΕΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

 «Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσέφυγε κατ' επανάληψη στο ΑΣΕΑΔ κατά των παρανομιών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Όταν θελήσαμε τα σχετικά έγγραφα των διαιτητών από την ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος), για να τα υποβάλουμε στο ΑΣΕΑΔ και τα ζητήσαμε με εξώδικο, η τότε ΟΔΚΕ δια του Προέδρου της, Παντελή Ελευθεριάδη, αρνήθηκε να μας τα χορηγήσει.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εν συνεχεία κατέθεσε αίτηση προσωρινής διαταγής επίδειξης εγγράφων ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών με αντίδικο την ΟΔΚΕ και δικαιώθηκε.

Δυνάμει προσωρινής διαταγής και δικαστικού επιμελητή, ελήφθησαν όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία και θέσαμε υπόψη των Αρχών.

Στα ψέματα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων, μόνο αλήθειες»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement