Η σύνοψη των αγώνων της Πέμπτης στην Euroleague για την 3η αγωνιστική.
Στην κόψη του ξυραφιού κρίθηκαν οι αποψινοί αγώνες της Euroleague, με την παράσταση να την κλέβει η νίκη της Βίρτους Μπολόνια.
Ας το πάμε από την σειρά όμως. Στον αγώνα των 19:00, η Χάποελ Τελ Αβίβ έκανε την 2η της νίκη στον θεσμό ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης με 102-98. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στάθηκε ανώτερη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κατάφερε να οδηγήσει τους Ισπανούς στην 3η διαδοχική τους ήττα.
Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός έκανε σεφτέ ενάντια στην Εφές και κέρδισε με 77-72. Οι Σέρβοι διαχειρίστηκαν άπταιστα καλά την αναμέτρηση και πέτυχαν έπειτα από 2 συνεχόμενες ήττες την πολυπόθητη νίκη στο «σπίτι» τους.
Στην Γαλλία, με μπροστάρη τον Ίφι η Παρί έκανε και εκείνη την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα ενάντια στην μαχητική Ζαλγκίρις με σκορ 82-78. Η γαλλική ομάδα στα τελευταία λεπτά με τρίποντο του Ίφι πήρε προβάδισμα ενός πόντου (79-78), με την Ζαλγκίρις να πληρώνει την αστοχία της. Για τους νικητές ο Γάλλος γκαρντ πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.




0 Σχόλια