Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου «Γεώργιος
Καραϊσκάκης», αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, επισημαίνοντας ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να κινείται δυναμικά στη μεταγραφική αγορά. Όπως ανέφερε, στόχος είναι η πραγματοποίηση ποιοτικών κινήσεων που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους που χειρίζονται τον μεταγραφικό σχεδιασμό, σημειώνοντας ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις, χωρίς βιασύνη αλλά με ξεκάθαρο πλάνο.
Με τη δήλωσή του αυτή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών
δεν έχουν ολοκληρωθεί, με τους φιλάθλους να αναμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες.



0 Σχόλια