Διπλό πλήγμα για την εθνική ομάδα του Μαρόκου λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, καθώς ο τραυματισμός του Εζ Αμπντέ αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις.
Η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα του Μαρόκου, με τον Εζ Αμπντέ να μένει οριστικά εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο που φιλοξενείται σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά. Παρά την αρχική αισιοδοξία του ιατρικού επιτελείου ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μπέτις θα μπορούσε να προλάβει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, οι τελευταίες εξετάσεις ήταν καταδικαστικές.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα απέναντι στη Νορβηγία, θα χρειαστεί διάστημα ανάρρωσης που κυμαίνεται από τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Η εξέλιξη αυτή καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στο τουρνουά, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα πλάνα του προπονητή του.
Αλλαγές στην αποστολή
Το Μαρόκο δεν έχασε μόνο τον Αμπντέ, καθώς εκτός μάχης τέθηκε και ο Ναγιέφ Αγκέρντ. Ο έμπειρος αμυντικός της Μαρσέιγ προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών, αναγκάζοντας την ομοσπονδία της χώρας να προχωρήσει άμεσα σε αντικαταστάσεις.
Τις θέσεις τους στην αποστολή καταλαμβάνουν ο Αμίν Σμπάι από την Ανζέ και ο Μαρουάν Σααντάν από την Αλ Φατέχ, οι οποίοι καλούνται να καλύψουν το κενό και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους στη διοργάνωση.




0 Σχόλια