ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























ΟΦΗ - Κηφισιά 1-3: Ο Τετέι χάρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Κηφισιάς

 

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη από το 1 ημίχρονο πιο απειλητική καί δίκαια επικράτησε του ΟΦΗ με 1-3 με τον Τετέι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Η Κηφισιά, δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες στο Α ημίχρονο για να σκοράρει, με κυριότερες στο 14 λεπτό όταν, ο Σιμόν ευνοήθηκε από την κόντρα σούταρε ο Χριστογεώργος δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Επόμενη καλή φάση για την φιλοξενούμενη ομάδα στο 20 λεπτό όταν ο Τετέι βρήκε στην περιοχή τον Πόμπο ο οποίος σούταρε όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Στο 24 πάλι ο Πόμπο προσπάθησε να σκοράρει όμως το σουτ του πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Στο 39 όμως η Κηφισιά σκόραρε ο ΟΦΗ είχε το φάουλ στην εκτέλεση η Κηφισιά έφυγε στην αντεπίθεση με τον Τετέι, ο οποίος έδωσε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Αντόνισε, ο οποίος έδωσε στον αμαρκάριστο Παντελίδη ο οποίος μέσα από την περιοχή πλασάρει όμορφα και νίκησε τον Χριστογεώργο.

Στο 44 ήρθε μια απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης, ο Σενγκέλια δέχτηκε την κόκκινη κάρτα καθώς τράβηξε από τα μαλλιά τον Αντονίσε ο οποίος με τον Αποστολάκη είχαν μια έντονη λογομαχία ο γεωργιανός μπήκε στην μέση και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Στο Β ημίχρονο στην πρώτη φάση της αναμέτρησης γκολ για τον ΟΦΗ στο 68, ο Νέιρα έκανε το σουτ ο Ξενόπουλος έδιωξε, στην επαναφορά όμως ο Ανδρούτσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς γράφοντας το 1-1.

Η Κηφισιά απάντησε και ξανά πήρε το προβάδισμα στο 79, ο Αντονίσε έκανε την σέντρα πολύ ωραίο πλασέ του Τετέι στα δίχτυα του τερματοφύλακα του ΟΦΗ η μπάλα.

Στο 90+4 ο Τετέι έφυγε στην αντεπίθεση πέρασε και τον Νούς είδε τον Πόμπο του έκανε την πάσα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement